Ali se Email.si poslavlja? | UPORABNA STRAN

Ali se Email.si poslavlja?

Kot vse kaže ja. Kot že nekaj mesecev tarnajo uporabniki, da pošiljanje elektronske pošte nikakor ne dela, sprejemanje pa deluje le peščici, pa še to le prek POP3 protokola in ne prek webmail vmesnika. Email.si je bil prvi brezplačni ponudnik elektronske pošte pri nas in takrat, ko je začel delovati, to je bilo že kar nekaj leta nazaj, je bil zelo zelo uspešen in popularen. S prihodom Gmail-a in razvoja Yahoo mail-a ter Hotmail-a, vsi so namreč zelo povečali količino diskovnega prostora, kamor lahko uporabnik shrani pošto, je popularnost Email.si padala, saj so ostali pri zelo majhni količini prostora (250MB).

mail-icon

Email.si je imel jeseni 2008 po merjenju MOSS doseg 171.681, to pa je spletno stran uvrstilo na 16. mesto. Takšen kapital je škoda zavreči, saj bi se ga dalo dobro iztržiti, a bi bilo potrebno veliko spremeniti. Kot prvo bi bilo potrebno takoj razjasniti kaj se je zgodilo in ne pustiti, da uporabniki nejevoljni tavajo v temi, saj tako iz dneva v dan izgubljajo. Kot drugo pa je vsekakor potrebno povečati prostor, ki je na voljo za uporabnike, saj 250MB resnici na ljubo ni nič. Tako uporabnikom preostane samo še čakanje, saj očitno pojasnila ne bo, vsaj dokler Email.si ne bo ukinjen ali pa bo začel delovati normalno.

Kdo skrbi za vašo E-pošto?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Še nekaj podatkov iz whois.arnes.si
domain: email.si
registrar: email.si
registrar-url: http://domene.email.si/
nameserver: ns1.select-tech.si (81.24.96.32)
nameserver: ns2.select-tech.si (81.24.96.13)
status: ok
created: 1998-12-16
expire: 2009-06-06
organization: EMAIL.SI, d.o.o.
email: domene@email.si
phone: +386.14306680 int 3105
fax-no: +386.14306685
address: Dunajska 5
address: 1000 Ljubljana
source: ARNES
email: janjapevec@email.si

Ajpes.si
DRUŽBENIKI
zap. št. družbenika: 407590
identifikacijska številka: EMŠO – podatek ni javen
osebno ime: PEVEC JANJA
Naslov: DALMATINOVA ULICA 11, 1000 LJUBLJANA
vrsta odgovornosti za obveznosti družbe: ne odgovarja
datum vstopa: 04.11.1998

POSLOVNI DELEŽI
zap. št. deleža: 3658
osnovni vložek: 8.763,00 EUR
delež v odstotku ali ulomku: 100,0000%
imetniki: zap.št. družbenika407590, PEVEC JANJA

Sorodni članki

5x komentirano

 1. Veš kaj. Oni so totalno adijo že nekaj časa. Skoraj 2 leti bo kmalu, ko sem jih prijazno prosila, da naj zbrišejo moj račun (pač naveličala sem se jih) – mail poslala, klicala… Do danes moj račun še ni zbrisan – sem se namreč ravno logirala! 😀

 2. uporabna stran

  Ja sej če pogledaš prvi komentar ki govori o ne delovanju, ta je bil objavljen pred več kot 20-imi meseci.

  Drugače pa vsak uporabnik se je pri pristopu strinjal s splošnimi pogoji v katerih med drugim piše.

  Uporabnik se strinja, da podjetje email.si, d.o.o. ni odgovorno za izbris ali nezmožnost hranjenja ali posredovanja sporočil zaradi prekoračitve navedene prostorske omejitve.

  Gradivo dostopno prek sistema email.si ali drugih ponudnikov je na voljo takšno, kot je, brez kakršnihkoli garancij in jamstev. Podjetje email.si, d.o.o. se eksplicitno odreka kakrąne koli odgovornosti za tehnično ustreznost, ustrezanje opisu ali primernost za uporabo blaga, vsebine ali storitev, dostopne prek sistema email.si. Podjetje email.si, d.o.o. ne jamči, da je vsebina dostopna prek njenih storitev popolna ali brez napak in ne bo vsebovala virusov ali drugih škodljivih programov.

  Uporabnik se strinja, da podjetje email.si, d.o.o., z njim povezana podjetja in nameąčenci teh podjetij niso odgovorni za morebitno škodo, ki bi lahko nastala kot posledica uporabe storitev email.si, vsebine pridobljene s storitvami email.si, ter napačnega delovanja ali nedelovanja storitev email.si.

  Podjetje email.si, d.o.o. namerava nuditi storitve email.si svojim uporabnikom na dolgi rok, vendar lahko svoje storitve ukine z razlogom ali brez njega, kadarkoli in s takojšnjo veljavo. Dodatno lahko podjetje email.si, d.o.o. po lastni presoji ukine storitve uporabniku, zaradi kršitve PRAVIL IN POGOJEV UPORABE STORITEV email.si.
  Če uporabnik želi prekiniti svoje članstvo pri email.si, lahko kadarkoli preneha uporabljati storitve email.si in o tem obvesti podjetje email.si, d.o.o. preko sistema podpore na podpora.email.si. Dodatno lahko podjetje email.si, d.o.o. preneha z nudenjem svojih storitev in ukine članstvo uporabniku zaradi ugotovljene daljše nedejavnosti (neuporabe storitev email.si). Z ukinitvijo članstva preneha tudi uporabnikova pravica do uporabe storitev email.si, ob čemer podjetje email.si, d.o.o. ni obvezano shraniti vsebine uporabnikovih elektronskih poštnih predalov ali posredovati neprebrana ali neposlana sporočila uporabniku ali komu drugemu.

  ***Za tvoj primer, ko hočeš ukiniti račun, imaš seveda na voljo kršitev splošnih pogojev. Česar se je spomnil tudi eden izmed uporabnikov, ki je svoj email objavil kar na strani email.si po člankom na blogu Spet deluje.

  Uporabnik se dalje strinja, da ne namerava početi sledečega:

  uporabljati storitev email.si za razpošiljanje verižnih pisem in neželenih elektronskih sporočil;
  zbirati podatkov o drugih uporabnikih – vključno z njihovim elektronskim naslovom – brez njihovega privoljenja;
  pošiljati elektronska sporočila z lažno identiteto ali ponarejeno vsebino ali kako drugače poskušati zavesti druge glede identitete pošiljatelja ali izvora sporočila;
  pošiljati prek sistema email.si sporočila z nezakonito, nadležno, grozečo, vulgarno ali kako drugače sporno vsebino;
  prenašati vsebino, ki bi kršila avtorske ali kakšne druge pravice;
  prenašati vsebino, ki bi vsebovala viruse, trojanske konje, časovne bombe ali kak drug škodljiv program;
  poskušati pridobiti nepooblaščen dostop do storitev, drugih elektronskih poštnih predalov, računalniških sistemov ali omrežij povezanih s storitvami email.si, s pomočjo ugibanja gesel ali kakšno drugo metodo.

 3. tudi to ne deluje, kot vse drugo

 4. poslali smo že 2 komentarja, pa ne gre naprej, deluje to tako, kor nedelovanje www strani preko njihovega podjetja

 5. uporabna stran

  Simona, kaj ne deluje?

  Če je bil mišljen Email.si, ja prejšnji tedn clo web page ni delal, med komentarji je pa izpred 1 dneva celo eden, ki je napisal da mu dela, a se heca pa ne vem.
  Če pa se je nanašalo na to stran, poslana sta bila 2 komentarja iz tvojega IP-ja, in vsi komentarji potrebujejo avtorizacijo, da so objavljeni.

Komentiraj

Anti-Spam: