Perpetuum Jazzile-Africa podira slovenske YouTube rekorde | UPORABNA STRAN

Perpetuum Jazzile-Africa podira slovenske YouTube rekorde

YouTube pozna že skoraj vsak, a da lahko uspe tudi slovenski video posnetek je pa nekaj novega. Tako je bil video v treh tednih predvajan več kot 300.000 krat, od 27. Maja 2009 do 22.junija 2009 pa so dosegli že 3.1 mio ogledov, spisanih pa je bilo malo več kot 1500 komentarjev.

Pesem je požela kup pozitivnih kritik, prav tako umetniški vodja Tomaž Kozlevčar in zbor Perpetuum Jazzile. Zanimiv dodatek sami pesmi je tudi začetna in končna »deževna ploha«, ki jo ustvari zbor sam. Pozitiven kompliment (tako inovativne priredbe ni nikoli pričakoval) pa je priredbi pesmi Africa namenil tudi David Paicha (TOTO), ki je so-avtor izvirne skladbe.

Če želite izvedeti več o Perpetuum Jazzile kliknite na to povezavo.

Kako bi ocenili priredbo pesmi Africa s strani Perpetuum Jazile?

Rezultati

Loading ... Loading ...

In še slovenski hit posnetek.
Sam posnetek je nastal med nastopom v živo oktobra 2008 na Vokal Xtravaganzza. Posnetek je na voljo tudi v HD obliki, premik v kakovostnejšo obliko naredite tako, da kliknete tipko HQ.
[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=sngBLeHTIwM’]

Sorodni članki

7x komentirano

 1. Jaz sem za naše!

 2. Krasni so!

 3. Mi tudi, Kinky! 🙂

 4. uporabna stran

  p.s. Perpetuum Jazzile je bil dne 28.7.09 omenjen na ameriškem televizijskem programu CNN (Cable News Network).
  Žal povezave do video posneta ali članka ni mogoče najti na spletu.

 5. […] ki je že ob svoje predstavitvi podirala rekorde, saj je bil v ta namen spisan tale članek (Perpetuum Jazzile-Africa podira slovenske YouTube rekorde). Ob pisanju članka dne 20.3.2010 je bilo ogledov 7.469.105, kar je za slovenske razmere absolutni […]

 6. […] velik potencial in skupine Perpetuum Jazzile, ki je enormni uspeh dosegla s priredbo pesmi Africa (Perpetuum Jazzile-Africa podira slovenske YouTube rekorde), zagotovljen uspeh. Ob pisanju članka je bila pesem na portalu YouTube, od 30. decembra 2010 […]

 7. to je nekaj neverjetnega… brez inštrumentov… kak lahko to vse zmorejo?
  nekaj neverjetnega…

Komentiraj

Anti-Spam: