Kako golf torba postane mobilni oglas oz. kako so izvirni oglaševalci? | UPORABNA STRAN

Kako golf torba postane mobilni oglas oz. kako so izvirni oglaševalci?

Michael Allen zmagovalec golf turnirja Senior PGA Champion 2009, si je omislil golf torbo (TaylorMade) z video reklamami. Gre za HD LCD 10 inčni zaslon dobro viden tudi ob sončni svetlobi, ki predvaja video oglase med igranjem turnirja.

golf-torba-z-lcd-zaslonom-reklama

Gre za zanimivo potezo družbe Pro Bags Ads, ki je razširila oglaševalsko področje tudi na golf. Do sedaj so »oglasi« bili postavljeni okoli igrišča, sedaj pa je oglas tudi pri igralcu, saj je kamera usmerjena v igralca in ne toliko na fairway.
Kot piše na njihovi strani je Michael Allen trenutno ednini igralec s tako torbo, a je kmalu predvideno še nekaj novih.

Sorodni članki

2x komentirano

  1. Podobno zadevo ima tudi IKEA. Sem videla “oglasevalce” od Ikee, ki so delili nove kataloge na zelezniskih postajah po Londonu, na hrbtu pa so imeli manjse “nahrtbnike” z racunalniskim ekranom, na katerih ste lahko listali tudi elektronski katalog na internetu, se prijavili za IKEA Kartico in tako naprej..

    Tudi mikice sem ze videla, z vgrajenimi mini ekrancki ali vsaj luckami, ki zmigajo in se prizigajo (kot tisti svetlobni paneli, po katerih svigajo pikaste crke).

  2. Ja sej drugače to ni nič novega, gre pač za implementacijo zaslona lahko tudi preprostega računalnika v predmet, ki je viden veliko ljudem. Če se ne motim je takšen nahrbtnih bil že uporabljen tudi na ljubljanskih ulicah, za London pa sem prepričan, da so takšno oglaševalsko kampanijo imeli že velikokrat. Sicer z različno velikimi zasloni a princip je bil vedno enak.

Komentiraj

Anti-Spam: