Spletne trgovine z golf opremo (palice, žogice, rokavice, tee-ji) | UPORABNA STRAN

Spletne trgovine z golf opremo (palice, žogice, rokavice, tee-ji)

Golf je ena od športnih panog, ki ji v Sloveniji strmo raste priljubljenost. Razlogi za to so vedno več igrišč, ter igrišča, ki so cenovno nekoliko bolj dostopna npr Golf Trnovo. A kot pri marsikaterem športu se tudi tukaj vse prične z opremo.

golf-igrisce

Vsak igralec oz. igralka na začetku porabi kup žogic, saj se premnogokrat zgodi, da pristanejo v vodi ali pa v visoki travi. Tako, da je žogica bolj kot ne potrošni material, prav tako tudi rokavica, ki se s časom obrabi.
Razširjenost trgovin z golf opremo pa v Sloveniji še nekoliko šepa, da o spletnih trgovinah ne govorimo. Spletni trgovini sta zgolj dve in sicer HGOLF in GolfOprema.si

HGOLF

Pa začnimo s HGOLF (http://www.hgolf.si/si/), spletna stran je dovolj pregledna in že na začetku ponudi dva sklopa Golf oprema in Čevlji. S klikom na Golf oprema se nato odprejo podkategorije in sicer: lesovi, hibridi, železa, seti, wedges, putter, žogice, torbe, vozički in dodatki. Sklop čevlji pa je razdeljen na ženski, moški ter otroški. Nekoliko problematično je to, da pri določenih artiklih ni navedena cen zgolj pokličite za ceno. Kaj takega se sicer od spletne trgovine ne pričakuje. Cene, ki pa so navedena pa imajo označeno redno ceno ter popust, kar pa je velik plus. Plačilo je možno po povzetju, dostavo opravlja Pošta Slovenije (poštnina se plača), po predračunu ali pa kar ob osebnem prevzemu na Litostrojski cesti 40 v Ljubljani.
Znamke, ki jih pokrivajo pa so Odyssey, Callaway GOLF, Bayhill, Ben Nogan ter Nancy Lopez Golf

golfopremasi

Druga trgovina pa je GolfOprema.si (http://www.golfoprema.si/) ta je zgrajena na podoben princip. Razdeljena je na 12 kategorij in sicer Oprema za moške, Oprema za ženske , Oprema za otroke, Žogice, Torbe in vozički, Čevlji, Rokavice, Tees, Dodatki, Oprema za vadbo, Oblačila ter Posebnosti. Znamke, ki so uporabniku na voljo pa so sledeče Nike Golf, The Masters Golf Company, Visiball, Ashworth, Callaway, Top-Flite, Hippo Golf…
Plačilo je možno z gotovino ob dostavi (plačljiva) ali predračunu.

Nekaj produktov je moč najti tudi na Bolha.com pod tematiko golf (povezava)

V primerjavi z naborom drugega asortimana spletnih trgovin je golf oprema zelo zelo nedostopna. Zato pa je kar nekaj pravih trgovin z golf opremo npr. Trgovina Golfarna (Škrjančevo 1C Radomlje), ki pokriva vse večje znamke kot so Callaway Golf, Top-Flite in Titleist in kup drugih.
GOWF je trgovina, ki se nahaja v podhodu Ajdovščina v Ljubljani, na Tržaški cesti v Ljubljani ter v ljubljanskih Murglah se prav tako nahaja trgovina specializirana z golf opremo. Vsako golf igrišče pa ima tudi svojo prodajalno.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: