Siol iO sedaj z 11-imi novimi programi brezplačnimi za naročnike SIOL TV Mega | UPORABNA STRAN

Siol iO sedaj z 11-imi novimi programi brezplačnimi za naročnike SIOL TV Mega

Siol je svojo storitev Siol iO nekoliko obogatil, saj so jo nekoliko obogatili. Več o predhodni shemi sli lahko preberete v tem članku (Siol z iO odkriva toplo vodo na področju televizije v spletnem brskalniku).

oi-siol-net-locked

Sedaj je razdeljena na dva sklopa, brezplačnega in plačljivega. V brezplačnem je 14 programov (Planet TV, Travel Channel, Baby TV, Čarli TV, Golica TV, Trace TV, Croatian Music Channel, TV Hyat, Astro TV, France 24, BBC World, EuroNews, Info TV in SIOL Info) v plačljivem paketu pa jih je 11 (Da Vinci Learning TV, Disney channel, Disney XD, C music channel, CNN, Poker Channel, Eurosport, Eurosport 2 ter trije erotični Free X TV, Free X TV 2 in X Dream TV).oi-siol-net-unlocked

Vse plačljive programe si lahko brezplačno ogledajo naročniki na SIOL TV Mega paket, tako, da v okno na desni strani zgoraj vpišejo svoje uporabniško ime in geslo za dostop do interneta. Hkrati sta lahko prijavljena dva uporabnika z istim uporabniškim računom, tako da v minimalnem obsegu lahko z eno naročnino na paket Mega gledate tri televizijske programe. Vse skupaj je sicer nekoliko pogojeno z internetno povezavo, saj en program na Siol iO optimalno deluje ob povezavi 1Mbps.oi-siol-net-parental-control

Erotične vsebine so zaklenjene z enakim geslom kot pri SIOL TV, tako da ni potrebno izbiranje ni nastavljanje drugih. Sama storitev pa je še vedno omejen ana IP-je iz Republike Slovenije, tako storitev drugje ni mogoča.
Na dan predstavitve prenovljene storitve so imeli nekaj težav saj se je storitev včasih po nekaj sekundah ustavila in je bilo potrebno ponovno klikniti gumb za predvajanje. Kot vse kaže so ta problem odpravili in sedaj vse deluje brezhibno. Glede kakovosti pa bi lahko govorili kar nekaj časa, saj se videa s hitrimi premiki (npr. nogomet) nekako ne gledati. Vsaj pri tistih z visokimi povezovalnimi hitrosti bi lahko uvedli izbiro kakovosti slike, saj do HD-ja bo še kar dolgo.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: