Nov NLB Klik prinaša nove funkcije in nov izgled, a so na vidiku tudi začetne težave | UPORABNA STRAN

Nov NLB Klik prinaša nove funkcije in nov izgled, a so na vidiku tudi začetne težave

NLB je predstavil novo podobo spletne banke NLB Klik. Stara izvedba Klika je bila tko stara, da je bila že skoraj za na smetišče zgodovine, a je delovala brez večjih težav (vsaj zadnje čase).
Nova izvedba prinaša predvsem prenovljeno obliko, že na vstopni strani so pomembna obvestila v zvezi s spletno banko. Uporabniki, ki imajo platinasti račun, lahko uporabljajo storitve Privatnega bančništva. Sklepanje depozitov poteka elektronsko, saj se za podpisovanje uporablja elektronski podpis.

Zelo zanimiva je varnostna storitev, ki omogoča, da ob vstopu v NLB Klik uporabnik prejme SMS sporočilo. Tako lahko hitro ugotovi, da je prišlo do nepooblaščenega vstopa. Storitev je do 31.12.2010 brezplačna.

Še vedno pa ne zna prikazati daljšega arhiva pri prometu (prej 30 sedaj 62 dni), kar bi bila zelo koristna funkcija. Se pa v takem primeru prikaže zelo zanimivo obvestil, saj napišejo, da je prišlo do nepričakovane napake. No ja nepričakovane?

Je pa preko https://mklik.nlb.si omogočena tudi uporaba Klika preko mobilnika in dlančnika (sedaj je stran prilagojena). Na njihovi spletni strani so objavili spisek mobilnikov, ki so primerni za uporabo. Potrebno je imeti mobilnik t Windows Mobile 6.0 ali novejši oz. Symbian S60 3 oz novejši. Več pa tukaj.

Tukaj so na voljo video predstavitve, ki so jih pripravili ob uvedbi nove strani.

Sorodni članki

4x komentirano

 1. Verjentno je mišljen prikaz prometa, ker tam pride to te “nepričakovane” napake.
  Na pregledu prometa je spodaj tekst:
  “Pregledujete lahko promet za tekoče leto in celo preteklo leto, vendar naenkrat največ za 62 dni.”

  To dejansko deluje – do napake pride le, če je obdobje iskanja v razponu večjem od 62 dni. Besedilo napake pa res ni najbolj ustrezno 🙂

 2. uporabna stran

  Easy, ja prav imaš. Je popravljeno.

  Tistega besedila spodaj pa…., no drobni tisk. Upam, da bodo to popravili, saj prikaz 2 mesecev ni skoraj nič bolje kot en.

 3. Kdor je naredu nov design za klik je vreden pomilovanja, mislim to pa res po 12 letih ni nič boljšega kot prejšnji design, a res nima noben od teh amaterjev, ki so ta zmazek nasral skup, vsaj kanček samokritike,da bi si pogledal in se bi lahko vsaj malo zgledoval po abanet-u. Design je čista sramota vsaj za uporabnike za NLB vodstvo očitno ne., zadeva dela počasi, detajli kot je na primer design posebne položnice ali BN02, ki naj bi odsevala realne papirnate so popolnoma nerealne ter presvetle. Vse skupaj zgleda kot en poceni template, ki je od nekje “sposojen”…se vidi da je bilo vloženega malo truda.

 4. Pri spletni banki je pa dizajn zadnja stvar, na katero bi morali biti ljudje pozorni. Vazno je, da zanesljivo deluje.

Komentiraj

Anti-Spam: