TLC Balkans (The Learning Channel) bo začel z oddajanjem v septembru ali oktobru 2010 tudi s slovenskimi podnapisi | UPORABNA STRAN

TLC Balkans (The Learning Channel) bo začel z oddajanjem v septembru ali oktobru 2010 tudi s slovenskimi podnapisi

TLC Balkans (The Learning Channel) je nov televizijski program, ki bo oddajal v okviru Discovery Networks Europe. Začetek je predviden za september ali oktober 2010, DVB podnapisi pa bodo v slovenščini, srbščini in bolgarščini.
Zaradi uvedbe novega programa se zna zgoditi, da bodo ugasnili Discovery Travel and Living (Discovery T&L) in ga zamenjali s TLC Balkans. Točno to se je zgodilo na Norveškem, a se programska shema ni kaj dosti spremenila.

 

 

Medijska družba Discovery Networks v Sloveniji trenutno ponuja Discovery Channel Central Europe, Animal Planet Central Europe, Discovery Science, Discovery World, Discovery Travel and Living, Investigation Discovery, Discovery HD Showcase in Animal Planet HD.

Sorodni članki

1 komentar

  1. […] Discovery TLC Balkans bo s 1. Oktobrom 2010 začel z oddajanjem, posledično pa bo ugasnil program Discovery Travel and Living. O tem dogodku je že bil spisan članek (TLC Balkans (The Learning Channel) bo začel z oddajanjem v septembru ali oktobru 2010 tudi s sloven…). […]

Komentiraj

Anti-Spam: