Za vedno Orto-tudi po 31. letu in s 300MB prenosa-oglas/živi po svoje Orto by Simobil | UPORABNA STRAN

Za vedno Orto-tudi po 31. letu in s 300MB prenosa-oglas/živi po svoje Orto by Simobil

Za vedno Orto je »nova« ponudba iz Simobila. Gre pravzaprav za nekaj, kar so enkrat že ponudili, a se je takrat imenovalo ORTO 4EVER (ORTO 4EVER- ORTO paket do konca lajfa by Simobil).

 

 

Tokrat je ponudba malo drugačna. Za vedno ORTO je ponudba namenjena vsem, tako obstoječim kot novim uporabnikom na pakete Orto u nulo, Orto MUZIQ in Orto Beri, ki se vežejo za 24 mesecev. Vezava je lahko v sklopu nakupa mobilnika, v primeru vezave brez mobilnika pa vam v simobilovih centrih priznajo še dodaten popust pri naročnini.

Akcija velja do 31. oktobra 2010, to pomeni 1 mesec. Vsem, ki bodo izkoristili ponudbo tako pripadata dve ugodnosti. Prva je veljavnost paketa tudi po dopolnjenem 31 letu, druga pa dodatnih 200MB prenosa podatkov.
Po dopolnjenem 31. letu ni več moč koristiti Opcije 201, ta se v primeru njene uporabe nato samodejno ukine. Simobil pripravlja tudi ponudbo za te primere, a trenutno ni znano več kot to.

Poleg te ponudbe so pripravili tudi atrakcijo Tape art, ki bi v slovenščini pomenila umetnost lepilnega traku oz. po ortovsko lepljiva umetnost, ta je predstavljena tudi v televizijskem oglasu za to ponudbo. Ogledate si ga lahko na dnu članka.
Tape art bo v sklopu ORTO ponudbe in mladih slovenskih umetnikov prišel tudi na slovenske ulice.

Oglas za kampanjo je poskrebela LUNA \ TBWA  in vzbuja dvom. Tako se slogani začnejo z NE VERJEMI (videzu, številkam, očem, množici, pravilom, denarju, oblasti, besedam in temu oglasu), konča pa z geslom ŽIVI PO SVOJE.

p.s. Čez tri dni pa bo predstavljena še dodatna atrakcija na tematiko Potovanje idejo je dal »paket Pribežnik«.

[videoplayer file=”http://www.blog.uporabnastran.si/wp-content/uploads/2010/09/za-vedno-orto.flv” /]

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: