POP BRIO ne dela skoraj nikjer, TV Pika pa je prenehala z oddajanjem –3.9.2010-POP BRIO | UPORABNA STRAN

POP BRIO ne dela skoraj nikjer, TV Pika pa je prenehala z oddajanjem –3.9.2010-POP BRIO

POP BRIO še vedno ne dela je ugotovitev marsikoga. ProPlus je program na veliko reklamiral predvsem na kanalu POP TV in spletni strani 24ur.com, sedaj pa črn zaslon (tema). Tudi spletna stran popbrio.si ne deluje oz. še vedno prikazuje grafiko brez vsebine.
Več o samem programu POP BRIO v tem članku (POP BRIO/popbrio.si bo 3. septembra zamenjal TV Piko-Supermodel Slovenije, nove serije, filmi… by Pro Plus)

!!!POP BRIO sedaj DELUJE pri Siolu in T-2ju od 4.9.2010; cca 18.00!!!
več: POP BRIO sedaj deluje pri večini ponudnikov (Siol, T-2, Telemach, TotalTV…)-4.9.10-POP BRIO

POP BRIO 3.9.2010 ob 15.00

Vas preseneča, da POP BRIO ne dela?

Rezultati

Loading ... Loading ...

TV Piko so ugasnili, POP BRIO pa kot kaže ne dela. Trenutno je možen ogleda samo preko satelita, kjer je program označen kot TV Pika. Tako je tema na DVB-T signalu MUX-A, kjer bi moral biti program POP BRIO, nič bolje ni niti pri ostalih ponudnikih npr. Siol, T-2, Telemach.

Kako je možno, da se na prehod niso pripravili znajo razjasniti samo na ProPlusu. Veliko bodo morali pojasniti predvsem oglaševalcem, ki so plačali za nekaj kar ni bilo res. Naredili pa so si tudi veliko škodo, saj so napovedovali program, ki ga ni.

Poslovilne minute programa TV Pika 3.9.10 ob 3.00

Ali bomo prišli do signala in slike še danes ali pa šele čez nekaj dni pa je drugo vprašanje.

Sorodni članki

12x komentirano

 1. Razlog za probleme je tudi nedogovor med ProPlusom in med distributerji signala. Skoraj zagotovo zato, ker želi ProPlus zaradi nove vsebine podražati koncesnino.

  Iz Siol-a so npr. sporočili tole
  Ker nas veliko sprašujete o vklopu POP Brio, vsem uporabnikom sporočamo, da se s POP TV intenzivno dogovarjamo o umestitvi programa POP Brio v programsko shemo SiOL TV. Delamo na tem, da bomo kmalu zaključili pogovore v obojestransko poslovno korist in predvsem v korist vas, uporabnikov.

  Zanimivo pa je, da so na to, da se bodo morali dogovarjati naleteli šele danes, o POP BRIU pa se govori že zelo dolgo. To ni prav dobra popotnica za nov kanal.

  p.s. Telemach naj bi v analogni obliki že prenašal POP BRIO.

 2. Še ena čisto sveža iz 24ur. Za prihodnje leto ProPlus pripravlja dva nova programa od katerega bo en infromativen, o drugem pa niso povedali nič.

  Oktobra pa začne POP PLUS (http://www.blog.uporabnastran.si/2010/08/30/pop-plus-bo-prvi-s-vod-v-sloveniji-zacne-oktobra-2010-s-polnim-vpogledom-v-big-brother-slavnih-in-mnogo-drugih-video-vsebin-lastne-in-tuje-produkcije-by-proplus/)

 3. Eh, nič novega, Pro plus at it’s best. Še zmeraj je isti drek v drugi embalaži: ponovitve starih nadaljevank in filmov s Pop TV in Kanal A. In seveda zraven še zavajanje. Lame.

 4. Neuradno vsa zadeva bojda ni tako nedolžna – Proplus hoče namreč za program Brio operaterjem zaračunavati, kar je tudi vzrok, da ga razen Telemacha ni vključil noben drug operater. Da bo nekaj na tem potrjuje tudi dejstvo, da programa Brio ne bo v DVB-T, saj ga tam ne morejo kodirati in posledično tudi ne zaračunavati. Naslednja želja Proplusa je zaračunavanje programov PopTV in Kanal A.

  Po moje ni tako neumno, da se operaterji ne dajo kar tako nategniti, nenazadnje bo to moral na koncu nekdo tako ali drugače plačati (mi naročniki, itak). V redu, računajte za program, ampak ukinite reklame. Dokler pa se mastno napajate iz reklam…

 5. Matej zagotovo je nekaj na tem, da se stvar še veno ni vključila v program.

  Pop TV je na svojem Facebook portalu zapisal tole
  Danes ob 6h zjutraj smo vsem operaterjem v interesu njihovih uporabnikov omogočili predvajanje TV programa POP BRIO … Odločitev o umestitvi programa v ponudbo, pa je stvar vsakega operaterja posebej in nanjo nimamo vpliva.

  Iz besedila je razvidno, da ni šlo za avtomatizem, ki smo ga vsi pričakovali ampak za novo pogodbo o distribuciji kanala. ProPlus pa je zaradi atraktivnosti kanala vsekakor želel izluščiti več kot je dobil pri TV Piki.

  To, da ne bi oddajal POP BRIO v DVB-T tehniki bi bil velik minus, saj preprosto izgubijo gledalce, kar posledično pomeni slabša moč pri trženju oglasov.

  Odločitev operaterjev je pravilna, da ne uvrstijo POP BRIA v shemo, če gre resnično za to, da je ProPlus postavil neprimerno ceno. Tako tukaj trpi ugled ProPlusa in POP BRIA na katerega so veliko stavili, na koncu pa zavozili že na začetku.

  Kar pa se tiče oglasov. Oglaševalci, ki so imali danes zakupljene minute so bili nate…., saj so program lahko gledali le uporabniki Telemacha in to šele v popoldanskih urah. Kaj je to dobra komercialna televizija pa v Sloveniji še vedno ne vemo.

  Zanimivo pa bo videti, kaj se bo zgodilo, če ne bodo podpisane distribucijske pogodbe do ponedeljka zvečer, ko se začne prva oddaja Supermodel Slovenije. To pa bi bila blamaža po celi črti.

 6. Kot vse kaže pri ProPlusu resnično želijo veliko zaslužiti, saj po trenutnih informacijah programa POP BRIO ne bo v DVB-T sistemu in bo ta zgolj pri kabelskih ter IP operaterjih.

  Trenutno je ogled omogočen na Telemachu (analogna kabelska) in TotalTV-ju (satelit).

  Če bo šlo tako na prej bodo vsi, ki so hoteli gledati Supermodel Slovenije 2010 sedaj gledali Slo top model na TV3, ki je na voljo vsem.

 7. […] sistemu Siol kot T-2. Kaj pa bo z DVB-T pa bomo videli. Nekaj spomina na včerajšnji dan pa tukaj (POP BRIO ne dela skoraj nikjer, TV Pika pa je prenehala z oddajanjem –3.9.2010-POP BRIO) IP številka na SIOL TV je ostala enaka kot pri TV Piki in sicer 232.4.1.12. Kar pa se tiče […]

 8. Tudi na DVBT ne dela, sam tema. Samo logo postaje in ime so zamenjali, vse gre iz istega studia, kasete z istega VHS reorderja, pa vseeno tema. Res so sami kekci tam na proPlusu, oglašujejo nekaj, kar ne dela sploh. 🙂

 9. Kre… lahko bi pustil ka je biu program čist kul za DVB-t uporabnike…

 10. Zanima me, ker že ravno gledamo POPBRIO, kako to, da glasnost ni “normalna” kot pri Akanalu ali POPTV-ju – ne, ampak moraš televizor naravnati na 25..jakost glasu, pri ostalih kanalih bi ta jakost glasu že televizor razneslo..

 11. Max, to kako naglas je kater program je v veliki meri odvisno od predvajanega, potem je tu še, kakšno glasnost nastavijo ob izhodu. Televizijski distributer pa nato tudi sam ureja glasnost.

  Tako so razlike v glasnosti ogromne.

Komentiraj

Anti-Spam: