Pink Paket (Pink Plus, Pink Folk, Pink Film in Pink Extra) bodo očitno na voljo kot poseben paket po uvedbi programa PINK SI | UPORABNA STRAN

Pink Paket (Pink Plus, Pink Folk, Pink Film in Pink Extra) bodo očitno na voljo kot poseben paket po uvedbi programa PINK SI

Pink SI je izrinil Pink Plus iz programskih shem slovenskih ponudnikov televizijskih storitev. To je seveda zahtevala družba Media Group, ki dobavlja program. Kot vse kaže pa so se odločili, da bodo sedaj na voljo tudi ostali programi v posebnem paketu Pink. Njihova televizijska promocija govori o štirih programih in sicer Pink Plus, Pink Folk, Pink Film in Pink Extra.

Tako da vsi oboževalci »klasičnega« Pinka ne bodo prikrajšani, no ja le do denarja. Total TV paket že trži po ceni 4€ kot Pink Music, a ta vsebuje le Pink Plus, Pink Folk in Pink Extra. Pri Siolu in Telemachu pa je odgovor, da se dogovarjajo in da drugih informacij trenutno še ni.

Telemach bo od jutri 23.9.2010 ponujal paket Pink, ki bo vseboval vse štiri programe Pink (Pink Plus, Pink Folk, Pink Film in Pink Extra). Promocijska cena je 4€, ki velja do 1.6.2011.

T-2 od 26.9.2010 prav tako ponuja paket Pink (Pink Plus, Pink Film, Pink Folk in Pink Ekstra) za ceno 6€. Brez doplačila pa se je PINK SI pridružil še Pink Music.

SIOL pa paket Pink za 6€.

Kot je očitno so pri Media Group spoznali, da bi bila ukinitev programa slaba poteza.

vir slike: stream PINK SI

Sorodni članki

9x komentirano

 1. […] PINK SI reklamirajo Pink Paket, ki naj bi vseboval 5 Pink programov več pa v tem članku (Pink Paket (Pink Plus, Pink Folk, Pink Film in Pink Extra) bodo očitno na voljo kot poseben paket p…) Takole pa PINK SI na DVB-T Tagi: Pink Plus, SIOL TV, TV Pink Slovenija (TV Pink […]

 2. VRATITE NAM PINK PLUS

 3. VRATITE NAZAJ PROGRAM PINK,IN DAJTE PAMETNE PROGRAME HRVATSKE.

 4. Sara in Janez za politiko dobave programov je kriv Media Group lastnik programov Pink. Kakor se bo odločil on tako bo. In kot kaže bodo na voljo vsi programi a le PINK SI brezplačno, ostali pa kot doplačilo v svojem paketu.

 5. Zanima me ali bo na pink.si predvajanje zvezde granda?
  In kdaj bodo začeli jih predvajati, saj zaradi ukinitve, zadnje misije nismo mogli spremljati, in izgleda do nadaljnega tudi ne bomo mogli??

 6. LY, kot sem razumel se bo na PINK SI celoten program zečel znova in v nekaterih primerih v slovenskih izvedbi. Zagotovo bo predvajana slovenska različica Zvezde granda. Tista, ki pa se je sedaj predvajala na Pink Plus pa se tam še vedno predvaja, samo gledati jo je bolj težko saj trenutno Pink Plus lahko gledajo uporabniki Telemacha, TotalTV-ja in T-2-ja.

 7. Pa kaj nabijate za ta nesrečni pink. Pa “vratite……” Ja madona kaj nismo v Sloveniji? Pink je že do sedaj bil popolnoma bad, in vesel sem, da bodo na privržencih lepo služili. Mene ne bodo molzli:)

 8. Mislim, da pink.si še dolgo ne bo dorasel pink plusu, žal pa so internetni ponudniki dorasli s trženjem paketov in paketkov. Ko se bo programska shema pink.si približala pinku plus ga bom morda še gledal. Vse do sedaj je pa eno veliko s…. I feel nategovanje. Pogrešam Katarino&Milana (Sve za ljubav), Menjam ženo, nedeljske talk oddaje ki so na plusu veliko boljše. Mar moramo v Slo res povzeti sran.. svojega kova.

 9. potem bo pa itak cenzuriran

Komentiraj

Anti-Spam: