Naj cena oz. najcena.si je spletni vodnik po ugodnih cenah izdelkov v trgovinah | UPORABNA STRAN

Naj cena oz. najcena.si je spletni vodnik po ugodnih cenah izdelkov v trgovinah

Naj cena (http://www.najcena.si/) je spletna stran, ki uporabniku omogoči, da poišče najcenejši artikel. S spletno stranjo upravlja družba Valdea d.o.o., Kidričeva ulica 24b, 3000 Celje. Po podatkih AJPES-a je bila družba ustanovljena 9.4.2008, na dan 18.10.2010 pa je bil njen edini družbenik Racanović Mladen.

Praviloma so vnešene cena akcijske cene pri ponudnikih (E.Leclerc, Spar/Interspar, Tuš, Hifer, Lidl, Euro Spin in Mercator), kar nekaj pa je že rednih cen. Sama spletna stran je razdeljena na 7 podstrani (Živila, Gospodinjstvo, Osebna nega, Za male živali, Wellness, Dom & Vrt ter Avdio/video), te pa še na posamezne razdelke.

Uporaba strani je sila preprosta. Izskan izdelek je moč poiskati s pomočjo iskalnika ali pa glede na kategorijo. Ko smo želeni izdelek našli ga lahko nato dodamo na »Moj listek«. Za uporabe storitve Moj račun in listek pa je seveda potrebna registracija.
Kratko video predstavitev delovanja portala pa si lahko ogledate na tej povezavi.

Spletna stran ima velik potencial, vse pa je odvisno od njene ažurnosti in količine vnesenih podatkov.

Sorodni članki

3x komentirano

  1. Super. dobro je, ker imajo izdelke ki jih drugače nikjer ne primerjajo. mislim predvsem živila ipd. kar najdemo v štacunah. ne razumem pa kako določajo kateri izdelki so objavljeni in kater in ne. Je to komu jasno?

  2. uporabna stran

    Mislim, da so večinoma prepisani aktualni katalogi trgovin.

  3. Pohvale za trud ustanovitelju strani.

Komentiraj

Anti-Spam: