Petrol klub katalog, ki velja do 31. januarja 2011 | UPORABNA STRAN

Petrol klub katalog, ki velja do 31. januarja 2011

Petrol je s predstavitvijo nove zlate Petrol klub kartice, več o njej tukaj (Petrol zlata klub kartica zvestobe za zbiranje Zlatih točk, plačilna pa tudi plačevanje računov), predstavil tudi prvi katalog ugodnosti. V katalogu je več kot 70 različnih ponudb, ki so razdeljena v kategorije Brezskrbno na poti, Zabava na snegu, Za dom, Priročni za mojstre, Hišni pomočniki, Vedno urejeni, Razveselimo najmlajše, Zabava & tehnika, Po vstopnice na Petrol, Ponudba na servisih, Zdravje & wellness in Oddih & potovanje.

Tako je v katalogu moč najti artikle kot so navigacijska naprava Garmin, smuči Fida, smučarske karte, popust na elektriko, ugodnosti pri dostavi kurilnega olja, različni aparati Bosch, Maglite svetilka, bela tehnika Ariston, robotski sesalec iRobot Romba, prisotni so tudi aparati znamke Remington, mobilnika LG, prenosnik Acer, tiskalnik HP, različne naprave znamke Philips.
Ker na Petrolu prodajajo tudi vstopnice je na voljo 20% popust za Božično-novoletni koncert v Hali Tivoli, 20% popust na karte tekem KK Union Olimpija in 10% na karte za koncert David Guetta, ki bo 17. decembra v Areni Stožice ter 50% popust na vstopnice za Špas teater.

Popust je tudi na avtopranje, v sodelovanju s Simobilom so prav tako pripravili ponudbo. Pozabili pa niso niti na oddih v različnih hotelih v Sloveniji ali pa z agencijo Kompas Holidays na počitnicah v tujini.
Katalog lahko prelistate na tej strani ali pa ga prenesete tukaj.

p.s. No ja ugodnosti je cel kup, koliko bodo pa ljudje res kupovali je pa čisto drugo vprašanje.

vir slike: petrol.si

Sorodni članki

13x komentirano

 1. […] nato koristi za nakup izdelkov iz Petrol klub kataloga. Prvi katalog je objavljen v tem članku (Petrol klub katalog, ki velja do 31. januarja 2010). Poleg tega lahko sodeluje v nagradnih igrah in posebnih akcijah Petrol […]

 2. Petrol je podaljšal veljavnost kataloga na do 10.2.2011. Nov katalog bo na voljo po tem datumu.

 3. naslov aktualizirajte, je že leto 2011! LP, orel

 4. kdaj bo na prodajnih mestih nov klub katalog,,, lp

 5. Milena, predvideno je za marec 2011, kdaj marca je pa drugo vprašanje.

 6. Spoštovani,zanima me kdaj bomo lahko preverjali koliko smo že zbrali zlatih točk,preko spletne strani Petrola,iz domačega naslonjača!
  Hvala,Martin!

 7. uporabna stran

  Martin, za odgovor na to vprašanje pa najbolje, da postaviš vprašanje na njihovem portalu http://www.petrol.si/povej

 8. Kje najdem čas preklopa med obema tarifama?
  Hvala in lep pozdrav!
  G.F.

 9. Georg, če si mislil pri elektriki je potem to tole
  Gospodinjski odjem: za potrebe oskrbe gospodinjstva, z omejevalci moči 3 kW – 41 kW

  VT = Večja tarifa je tarifa, ki jo dvotarifni števec beleži vsak delavnik od 6. do 22. ure.
  MT = Manjša tarifa je tarifa, ki jo dvotarifni števec beleži vsak delavnik od 22. do 6. ure naslednjega dne ter v soboto, nedeljo in dela prost dan od 0. do 24. ure.
  ET = Enotna tarifa je tarifa, ki jo beleži enotarifni števec vsak dan od 0. do 24. ure.

 10. spoštovani,zanima me kako lahko porabim preko 1000 točk,da znižam ceno elektrike,kajti za drug nakup trenutno ni srectev . hvala za odgovor.

 11. Dragica, če imaš ponudnika električne energije Petrol jih lahko unovčiš. Ti storiš tako da pokličeš na njihov brezplačni telefon 080 22 66 in tam poveš kaj želiš.

 12. Pozdravljeni!
  Mene pa zanima, kdaj boste začeli dobavljati in zalagi bencinske servise z noži Berghoff ali se samo iz ljudi norca delate da zbirajo in lepijo te nalepke – nožev pa pdnokoder. V Mariboru jih je nemogoče nabavit. Akcija ki se konča 3. februarj 2013 je en velik nateg!!! Obljubljate nekaj, kar ne morete ali ne znate izpolnit oz. izpeljat. Pa brez zamere.
  Lep pozdrav

 13. Preko kataloga sem kupil samokolnico.danes sem jo prejel,pa je na več mestih malo rjasta.

Komentiraj

Anti-Spam: