Formula 1 (F1) zopet na RTV z Miranom Ališičem, ProPlus pa namenja sredstva domačemu, kulturnemu, igranemu in dokumentarnemu progam | UPORABNA STRAN

Formula 1 (F1) zopet na RTV z Miranom Ališičem, ProPlus pa namenja sredstva domačemu, kulturnemu, igranemu in dokumentarnemu progam

Formula 1 se vrača na RTV najverjetneje na SLO 2, kjer je že pred leti bila, s prehodom pa se vrača tudi Miran Ališič. Stvar je sila zanimiva, RTV je v zadnjih letih izgubljal prenos za prenosom, saj so jih pobirali ProPlus (POP TV in Kanal A), TV3, ŠportKlub in Šport TV1 in drugi. To je posledično pomenilo, da je TV Slovenija izgubljala ogromno gledalcev in tudi sponzorjev.

No tako so letos 1 mio € namenili za pravice prenosa Formule 1. Seveda so pri konkurenci jezni in pravijo da RTV deluje v nasprotju s svojim poslanstvom, ter da bo za to prikrajšan domači, kulturni, igrani in dokumentarni progam. Hkrati pa poudarjajo, da bodo oni namenili ta sredstva za prav ta isti sklop. Očitno jim ni všeč, da se je vloga obrnila.

Ali se bo RTV »olala« izšel bomo videli v naslednji sezoni. Zagotovo pa jim ne bo težko zapolniti oglaševalskega prostora.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: