2. Sezona Slovenija ima talent 2011, se na TV začne marca 2011, voditelja in žirija pa isti | UPORABNA STRAN

2. Sezona Slovenija ima talent 2011, se na TV začne marca 2011, voditelja in žirija pa isti

2. sezona šova Slovenija ima talent (2011) se bo na televizijskih zaslonih začela predvajati v marcu 2011. Prva sezona SIT-a je bila zelo uspešna, kot kaže tudi druga ne bo nič manj. Saj se je že na prvih dveh avdicijskih dneh trlo ljudi (Celje 240 prijav). Do konca meseca pa še vedno potekajo predizbori (2. sezona Slovenija ima talent oz. Slovenia got talent na POP TV-prijava, avdicija, predizbor-2011).

**Članke o 2. sezoni šova Slovenija ima talent 2011 si lahko preberete tukaj.**

 

 

Kar pa se tiče voditeljev in žirije, sprememb ni. Tako kot je bilo napovedano že v lanskoletnem članku (Slovenija ima talent 2. sezona-prijava za poskusno oddajo-24.7.10 by POP TV) bosta voditelja Peter Poles in Vid Valič. Avdicijske oddaje pa bodo zopet v SNG Drama Ljubljana.
Žirija bo prav tako enaka kot lani Branko Čakarmiš, Lucienne Lončina in Brane Kastelic.

Snemanja avdicijskih oddaj v SNG Drama Ljubljana se bodo začela v februarju 2011. Predvajanje na televiziji pa marca 2011. Natančnih datumov in prijav za gledalce še niso izdali. Najverjetneje si bodo televizijske minute delili tako POP TV kot POP BRIO in POP PLUS. Za POP PLUS je že sedaj znano, da bo potreben za ogled posnetkov iz zaodrja.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: