Rihanna bo nastopila v Sloveniji- Arena Stožice, Ljubljana-24.6.2011 | UPORABNA STRAN

Rihanna bo nastopila v Sloveniji- Arena Stožice, Ljubljana-24.6.2011

Rihanna bo 24.6.2011 nastopila v Sloveniji, bolj natančno bodo to Stožice, Ljubljana. Collegium Mondial Travel je sedaj uradno potrdil nastop Pop in R&B pevke Robyn Rihanna Fenty, po tem, ko je bil v petek na podlagi zapisa na njihovi Facebook strani spisan tale članek (Rihanna prihaja v Slovenijo 24.6.2011!?? Stožice??).

To pomeni, da Rihanna očitno res prihaja v Stožice, njen nastop pa najverjetneje ne bo ogrožen zaradi premajhnega števila prodanih kart. Razlog pa tiči v njeni popularnosti, pa tudi v tem, ker bo Collegium najverjetneje tudi tokrat kakšnega tisočaka kart prodal (skoraj podaril) po izjemno nizki ceni.

Drugače pa dodatnih uradnih informacij o samem nastopu Rihanne v Stožicah, Ljubljana in cenah kart še ni. Do datuma je še kar nekaj časa

Nekaj Rihanninih pesmi in videospotov lahko poslušate tudi na tem blogu, predvsem iz njenega zadnjega albuma Loud, ki je bil izdan lansko leto.

Sorodni članki

2x komentirano

  1. Vse informacije in razloge za zmedo naj bi Collegium Mondial Travel objavil še ta teden.

  2. Nah pa imamo problem, Rihanna ima v Vancouvru, Kanada 24.6.2011 (Rogers Arena (formerly General Motors Place)) potrejn koncert.

    Informacije (press release) je v prejšnjem tednu Collegium obljubil za konec tega tedna. Je pa bilo zagotovljeno, da koncert bo, tako da bo kot kaže drug datum.

Komentiraj

Anti-Spam: