Maja Keuc No One videospot za slovensko pesem Evrosonga 2011 | UPORABNA STRAN

Maja Keuc No One videospot za slovensko pesem Evrosonga 2011

Maja Keuc je predstavila videospot za pesem No One, ki je angleška »različica« pesmi Vanilija s katero je zmagala na EMI 2011. Videospot za pesem No One v katerem seveda nastopa Maja Keuc, družbo pa ji delajo člani skupine Maestro.

Scenarist in režiser videospota je i3, direktor fotografije in snemalec Aleš Belak, stilist David Matej Goljat, scenografinja Greta Godnič, masker Luka Simšič, koreograf Anže Škrube, rekviziterja Sašo Djordjevič in Tadej Vogrin, montažer Urban Potočnik, producent pa Edo Brzin. Besedilo pesmi pa najdete v tem članku (Maja Keuc No One- video in besedilo pesmi za Evrosong 2011).

Kako pa videospot za pesem No One by Maja Keuc izgleda si lahko pogledate spodaj. Komentarji, ki so se do sedaj nabrali na portalu YouTube se nagibajo bolj k slabemu videospotu kot dobremu. Predvsem pa videospotu manjka nekaj več živahnosti in pa malo manj amaterskega izgleda,… pa Twilight??? Kakorkoli že RTV Slovenija je spot financiral in to je največ kot so lahko “iztisnili” za ta denar. Vsekakor pa je pomemben (beri odločilen) nastop in glas Maje na odru v Nemčiji in ne ta videospot.

**Za prvi posnetek-ATruDFqSqSE je RTV SLO zahteval odstranitev”This video is no longer available due to a copyright claim by RTV SLO. Drugi je že na voljo”

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=7t0eIkKZVB0′]

Še nova “prenovjena” (Uradna) inačica videospota pesmi No One by Maja Keuc, ki je bila premierno predvajana 9.4.2011 v oddaji Spet doma.

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=JCnz3YVPAzY’]

Sorodni članki

9x komentirano

 1. […] videospot si lahko ogledate v tem članku(Maja Keuc No One videospot za slovensko pesem Evrosonga 2011) […]

 2. uporabna stran

  RTV Slovenije je objavil tole novico “Vsem, ki ste komentirali eno od delovnih verzij spota No one Maje Keuc, se zahvaljujemo za pozornost. Pravi spot si lahko ogledate to soboto v oddajo Spet doma na TVS1”.

  Prilepili pa so še predogledni video (razlika je dodan barvi filter) http://www.youtube.com/watch?v=Wu4Hd29dpvE

  Kako bo stvar na koncu izgledla pa bomo videli jutri.

 3. […] ki od srede razdvaja javnost. Radio 1 je na videospot pesmi No One, ki si ga lahko ogledate tukaj (Maja Keuc No One videospot za slovensko pesem Evrosonga 2011), RTV je zanj rekla, da gre za delovno verzijo, pripravila svojo parodijo in jo poimenovala Kako je […]

 4. ..Končno ena dobra pesem z odlično pevko !
  Pa posnamejo tako prazen video …zdi se mi , da bi se lahko malo bolj zavzeli in kaj boljšega v tej lepi naravi posneli !!!

 5. Odličen videospot, fantastični plesalci in lepa Maja.

  Bravo.

 6. Se strinjam! Odlična pevka, odlična pesem in zelo dober spot – dramatičen, tak kot je tudi stil pesmi same. Končno imam dober občutek in morda nam končno uspe preboj bolj proti vrhu. Držim pesti za Majo in verjamem, da bo nastop odlično opravila, pač tako, kot ona zna…

 7. oprosti belči ker te kritiziram ampak ti si sposoben naredit stvari mnogo bolje kar si že neštetokrat dokazal na svoji kilometrini posnetih filmov in videospotov naših in tujih produkcij.videospot je verjetno odraz klime ki se včasih na snemanjih ne poklopi montaži:velika zaušnica pri 1:31 je Maja izginila iz kadra

  snemalec

 8. Čudovita pesem, veličastna, nebeško lepa, ki z lepo in privlačno Majo ter njeno veličastno interpretacijo ne rabi okleščenega drevja, suhega listja in morbidnih in komičnih plesalcev, niti beraških cunj, ki jih Maja utrujeno vleče za sabo, do vratu zavita in in skrita za baročnimi kodri. Vse je narobe in zgrešeno, umazano in popolnoma skregano z briljantno čistostjo pesmi. Škoda! To je pesem za bele, modre, globoke vijoličaste in črne tone, mistično abstraktno ozadje, nebo, svetlobo, pramene obarvane svetlobe, vesolje, oddaljene planete, Neptun, tekoče, čisto, zlivanje, veter, zlate odseve v vodi… Neskončno možnosti, ki bi to lepo pesem vizualno skladnejše predstavile. Problem je denar? Cenejši in boljši bi bil dodelan posnetek z Eme, kjer je bila Maja gladko počesana, čudovita, elegantna in senzualna, takšna kot tudi je pesem Vanilija. Škoda tudi za naslov. Vanilija je svež, nov, univerzalen naslov, ki se je že vtisnil v spomin, tudi tujcem. Srečno Maja! Zdaj smo odvisni le od tvojega nastopa

 9. Meni pa se ravno zdi najbolj privlačen in zanimiv pok palice med drevjem, vizualna podoba Maje in pevcev ter realistična pokrajina na koncu. Nekaj preprostega, kot je lahko preprosta in lepa ljubezen. Menim, da mističnost in abstraktnost tej pesmi preprosto ne paše.
  Plesalci skupine Maestro pa itak “zažigajo” povsod.

  Zdenka

Komentiraj

Anti-Spam: