Urška Čepin-pokojninska reforma video oglas, ki je bil umaknjen zaradi “izjemnega uspeha” | UPORABNA STRAN

Urška Čepin-pokojninska reforma video oglas, ki je bil umaknjen zaradi “izjemnega uspeha”

Urška Čepin je nastopila v oglasu za pokojninsko reformo objavljenem na portalu YouTube. Oglas, ki je stal nekaj manj kot 5.000€ in ga je naredila afencija Futura DDB je naročnik (Urad Vlade Republike Slovenije  za komuniciranje-UKOM). Urška Čepin tako “namesto da nam vzamejo tisto malo, naj raje vzamejo tajkunom“, “če to dopustimo bomo kmalu delali do smrti“, “si predstavljate, da greste na operacijo in kirurg sredi operacije umre“.

Za konec pa Urška vpraša “Dule, a pol smo mi proti?“. Ja iz povedanega resnično ni možno razbrati, da bi šlo za oglas, ki bi nagovrjal ZA pokojninsko reformo, ampak je bolj PROTI. Damjan Košir, ki je direktor urada vlade za komuniciranje je povedal, da so z vključitvijo Urške Čepin želeli vplivati na ciljno publiko z ironijo. Še bolj zanimiva pa je bila izjava če znekaj ur, ko so umaknili oglas iz njihovega YouTube portala, saj naj bi bil tako zelo uspešen. Iz Future DDB pa so nato sporočili, da to ni bil dogovor. Sama vsebina pa naj bi bila narejena na podlagi besedil naših politikov.
Oglas, ki najverjetneje ne bo šel v pozabo, saj je Vlada Republike Slovenije pri pokojninski reformi promovirala plastične operacije, kar pa je najverjetneje svetovni unikum. Ogledate si ga lahko spodaj, dodali pa so mu še dva v katerih nastopa Bojan Emeršič.

p.s. Ja zanimanje medijev pa je bilo ogromno, saj danes skoraj ni medija, ki bi o tem ne bi poročal.

Urška Čepin-Pokojninska reforma (Pol smo mi proti?)

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=foWH0Htwvw0′]
[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=vH2DFZC8exQ’]

Sorodni članki

1 komentar

  1. […] Kontracepcijska tableta je po mejenju Vlade republike Slovenije kriva za pokojninsko reformo. Ko je to Had zapisal v svojem članku, kjer je citiral Facebook profil »Razpihujemo dvome«, s katero je iz tegale »To je uradna Facebook stran za informacije in odgovore na vsa vaša vprašanja glede novega pokojninskega sistema. Ureja Urad za komuniciranje.« moč sklepati, da gre za uradni Facebook profil Urada Vlade Republike Slovenije za komuniciranje-UKOM. **Oglas z Urško Čepin je na voljo tukaj (Urška Čepin-pokojninska reforma video oglas, ki je bil umaknjen zaradi “izjemnega uspeha”)** […]

Komentiraj

Anti-Spam: