Seedcamp 14. julija 2011 v Ljubljani (Slovenija) išče start-up podjetja, prijave že potekajo | UPORABNA STRAN

Seedcamp 14. julija 2011 v Ljubljani (Slovenija) išče start-up podjetja, prijave že potekajo

Seedcamp dogodek se bo 14. Julija 2011 odvil v Ljubljani pod imenom Mini Seedcamp Ljubljana. Gre za regionalni dogodek, Ljubljana oz. Slovenija pa je bila preprosta izbira vsaj glede na preteklo število prijavljenih mladij podjetij. Vsi se spomnite Zemante, ki je bilo leta 2007 prvo slovensko podjetje, ki je prejelo finančni vložek Seedcamp-a, januarja 2011 pa se mu je pridružilo že drugo Vox.io.

 

 

Mini Seedcamp Ljubljana je zamišljen kot regionalni dogodek, saj k prijavi vabijo družbe iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Romunije, Avstrije in Italije. Izmed prijavljenih bo žirija Seedcamp-a izbrala 20 najboljših, ki jih bo povabila na dogodek v Ljubljano, kjer jih bo pričakalo več kot 60 mentorjev iz Slovenije in širše regije. Povabljeni podjetniki bodo svojo poslovno idejo predstavili (5 minutna predstavitev) nato pa bodo imeli kar 5 terminov z izbranimi mentorji, ki jim bodo pomagali idejo še nekoliko izboljšati. Nato pa seveda sledi izbor tiste družbe, ki bo deležna in finančne injekcije.

Prijava za Mini Seedcamp Ljubljana je možna do 27. junija 2011 preko obrazca na tej strani. Več informacija pa ne Spletni strani http://www.seedcamp.com, spremljate pa lahko tudi Twitter profil Seedcamp Ljubljana.

p.s. Odlične ideje so vedno nagrajene.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: