Maxen bencinske črpalke zamenjal 24/7, a sedaj brez cenejšega goriva na prvo žogo by Mercator | UPORABNA STRAN

Maxen bencinske črpalke zamenjal 24/7, a sedaj brez cenejšega goriva na prvo žogo by Mercator

Maxen bencinske črpalke so Mercatorjeve bencinske črpalke, ki jih je kupil od Ultre, ki je prej upravljala z verigo črpalk 24/7. Črpalke 24/7 so bile znane po tem, da so imele liter goriva za 1 cent ceneje, pri Maxen pa ni več tako. Maxen pri klasičnem plačilu ne ponuja več popusta, kar je precejšnja kritika. MaxEn se je odločil uvesti plačilno kartico pri kateri je na voljo 1 cent popusta na liter goriva. Zakaj ni uporabljena Mercator pika kartica, ki jo že ima veliko ljudi in bi tako lahko uporabljali to.

24/z črpalke so tako z nakupom s strani Mercatorja iz precej atraktivnih črpalk postale čisto klasične. MaxEN bencinski servisi se trenutno nahajajo v BTC-ju Ljubljana, Tržiču, Kopru, Logatcu, Mežici, Nizki, Velenju, Selnici ob Dravi, Benediktu, Gornji Radgoni, Gradu Lendavi, Novem mestu, Žužemberku, Ribnici, Metliki, Kočevju, Črnomlju, Predgradu, Kranju in Ajdovščini.

Vir slike:maxen.si

Sorodni članki

2x komentirano

  1. Včeraj sem na BS 24/7 v City parku vLj. hotel natočiti za 5 evrov vendar mi vrednostni bon ni uspelo vnovčiti , ker funkcija za gotovino in bone ni delovala
    na čemu je stvar?

  2. uporabna stran

    Proteus najbolje da jih pokličeš 080 98 90.

Komentiraj

Anti-Spam: