Komunikator aplikacija za Android naprave, da boste tudi iz tujine lahko klicali po domači tarifi | UPORABNA STRAN

Komunikator aplikacija za Android naprave, da boste tudi iz tujine lahko klicali po domači tarifi

Komunikator za Android je nova aplikacija iz Mobitela (Telekoma Slovenija), ki omogoča, da uporabnik preko internetne povezave (Wi-Fi, 3G) in VoIP protokola kliče po tarifi kot bi bil v Sloveniji. Mobitel Komunikator poznamo že dolgo, a ga je bilo do sedaj možno uporabljati le na računalnikih in s pomočjo SIP nastavitev v mobilnih napravah in drugih telefonih.

 

 

Za mobilne naprave z Android operacijskim sistemom je sedaj v Google Play Storu na voljo aplikacija, ki vse skupaj olajša. Tako je po namestitvi potrebno imeti vklopljeno še storitev Komunikator. Ta je v paketih Povezani 55, Super in Mega Povezani brezplačna, v vseh ostalih primerih pa je mesečna naročnina 3€.

Komunikator za Android tako klic dejansko vzpostavi v Sloveniji. Uporabnik pa tako lahko koristi vse zakupljene vključene enote in tako v veliko primerih lahko kliče celo brezplačno. Kar pa se tiče internetne povezave je brezplačna v primeru uporabe Wi-Fi-ja, če pa uporabnik uporablja 3G povezavo se le ta zaračunava.

Sorodni članki

1 komentar

  1. […] za Android (Komunikator aplikacija za Android naprave, da boste tudi iz tujine lahko klicali po domači tarifi), ki je na voljo v Google Play Storu vse skupaj precej poenostavi. Po prenosu aplikacije je […]

Komentiraj

Anti-Spam: