Paradižnik Lušt v Mercatorju, Sparu in E.Leclercu še nekaj časa ne bo prisoten | UPORABNA STRAN

Paradižnik Lušt v Mercatorju, Sparu in E.Leclercu še nekaj časa ne bo prisoten

Paradižnik Lušt o katerem je kar nekaj napisanega tukaj (Lušt – Slovenski paradižnik iz Prekmurja, okusen kot bi ga pridelali sami doma by Lušt) postaja najbolj prepoznaven slovenski paradižnik. Razlogov za to je več, eden od njih pa je zagotovo ta, da je dober. Preglavice s prepoznavnostjo družbi Paradajz d.o.o. iz Renkovcev, ki upravlja z največjim rastlinjakom v Sloveniji katerem gojijo paradižnik dela nezadostna količina paradižnika glede na povpraševanje. Trenutno so prisotni v trgovinah Tuš po celi Sloveniji, na nekaterih tržnicah, prodajalno pa imajo tudi »doma«.

Ali je paradižnik Luš dober?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Kljub temu, da gre za največjo proizvodnjo paradižnika v Sloveniji se že sedaj dogodi, da ne morejo zagotoviti potreb v prodajalnah Tuš v kateri so prisotni skoraj od začetka prodaje. Tako je prisotnost v drugih trgovskih centrih in verigah, kot so Mercator, Spar (Interspar) in E.Leclerc bolj dolgoročni plan.

Kdaj bi lahko videli znamko Lušt v verigah Mercator, Spar (Interspar) in E.Leclerc pri Luštu niso znali napovedati. Tako da bo v teh trgovskih centrih še vedno potrebno kupovati paradižnik, ki je prepotoval precej daljšo pot.

V Trgovinah Tuš je sedaj možno dobiti paradižnik, ki nosi ime »Lušt Grozdasti«, saj le tega pridelajo v zadostnih količinah. Preostale štiri vrste Lušt Progasti, Lušt Češnjevec, Lušt Slivov in Lušt za sendvič pa je trenutno možno dobiti le v rastlinjaku v Renkovcih.

Nekaj več o slovenski znamki paradižnikov Lušt si lahko preberete na njihovi spletni strani lust.si ali na njihovem Facebook profilu.

vir slik: lust.si

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: