Philips s slovenskimi aplikacijami v Smat TV (VOYO, Planet Siol.net, RTV SLO Mediateka in Vreme) | UPORABNA STRAN

Philips s slovenskimi aplikacijami v Smat TV (VOYO, Planet Siol.net, RTV SLO Mediateka in Vreme)

Philips je na demo delu konference DIGIT predstavljal štiri slovenske aplikacije, ki jih je možno najti v njihovih televizijah pod zavihkom Smart TV. Poleg kupa tujih svetovnih in lokalnih aplikacij so v »Marketu« na voljo tudi štiri slovenske aplikacije. To pa so VOYO, Planet Siol.net, RTV SLO Mediateka in Vreme.

Aplikacija VOYO ponuja enak nabor vsebin družbe Pro Plus kot spletna, ali katera od mobilnih različic. Tako je na voljo njihova lastna produkcija (npr. 24ur, SVET…), šov X-Factor, Moto GP…

Planet Siol.net omogoča enostaven dostop do novic objavljenih na portalu siol.net. Tako lahko novice portala preberemo kar na televiziji.

RTV SLO Mediateka je aplikacija, ki omogoča brskanje po celotnem naboru vsebin iz RTV mediateke (iste kot je na voljo na spletu). Omogočeno je tudi iskanje po vsebinah glede na vsebino.

Aplikacija Vreme pa kot že sama pove omogoča ogled vremenskih podatkov, ki so pridobljeni s strani ARSO, poleg tega pa si je možno ogledati tudi zadnjih 5 vremenskih napovedi v sliki (vir je RTV TV program), radarsko sliko padavin, vremenske podatke po regijah…

Philips za slovenske uporabnike in uporabnice njihovih televizij pripravlja še nekaj zanimivih aplikacij. Ena zanimivejših, ki je v pripravi je samodejno plasiranje podnapisov na video vsebine iz portala Podnapisi.net.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: