Pop Kino, Pop Brio in Pop Oto iz Pop Non Stop od 1.4.2013 na voljo brezplačno za vse (ne bodo dodatno plačljivi), a z reklamami | UPORABNA STRAN

Pop Kino, Pop Brio in Pop Oto iz Pop Non Stop od 1.4.2013 na voljo brezplačno za vse (ne bodo dodatno plačljivi), a z reklamami

Pop Kino, Pop Brio in Pop Oto iz paketa Pop Non Stop od 1.4.2013 (1. aprila 2013) na voljo brezplačno za vse, ki imajo sedaj možnost naročiti paket Pop Non Stop. Razlog za to je, ker se je Pro Plus odločil ukiniti programski paket Pop Non Stop (Pop Non Stop bo 1. aprila 2013 ukinjen, ostali bodo trije brezplačni programi (Kino, Oto in Brio)).
pop-non-stop-kino

S 1.4.2013 bo tako Pro Plus v Sloveniji imel kar 5 komercialnih programov. Poleg obstoječih dveh, Pop TV in Kanal A še Pop Kino, Pop Brio in Pop Oto. Seveda to pomeni, da bodo sedaj Pop Kino, Pop Brio in Pop Oto dobili kup reklam, saj ne bodo več sodili v plačljiv paket.
pop-non-stop-oto

Ogled vseh petih programov bo torej brezplačen oz.bolj natančno ne bodo dodatno plačljivi, kot je bilo to do sedaj. Pop TV in Kanal A sta na voljo tako pri IPTV kot kabelskih operaterjih imata pa tudi dovoljenje za DVB-T oddajanje, kar omogoča, da se ju vidi po celotni Sloveniji. Pop Kino, Pop Brio in Pop Oto pa bodo na voljo zgolj pri IPTV in kabelskih operaterjih, saj licence za DVB-T nimajo. Kot so sporočili iz Pro Plusa v trenutnem poslovnem planu ni pridobitev DVB-T licence za te tri kanale.
pop-non-stop-brio

Vsekakor pa si bodo s prehodom na brezplačni način zagotovili precej več gledalcev. Ker gre za tri tematske programe, gre pravzaprav za dopolnitev programske sheme. Pop Kino ima na sporedu filme, Pop Brio ima serije, Pop Oto za katerega se ocenjuje, da je najbolj popularen pa ima sinhronizirane risane serije (risanke).

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: