Pop Non Stop bo 1. aprila 2013 ukinjen, ostali bodo trije brezplačni programi / ne bodo dodatno plačljivi (Kino, Oto in Brio) | UPORABNA STRAN

Pop Non Stop bo 1. aprila 2013 ukinjen, ostali bodo trije brezplačni programi / ne bodo dodatno plačljivi (Kino, Oto in Brio)

Pop Non Stop bo 1. aprila 2013 ukinjen so sporočili iz Pro Plusa. V dobrem letu naj bi jih pridobili več kot 30.000, a je to več kot očitno premalo, da bi lahko programski paket obdržali. Je pa tudi res, da so vsaj 2x izvedli akcijo, kjer so mesečno naročnino, ki je 11.90€ znižali. Neuradno sta sicer znani dve precej drugačni številki in sicer, da so pridobili 2.000 uporabnikov, želeli pa so si jih 20.000.
pop-non-stop-logo-konec

No ja glede na to, da smo pred kratkim dobili direktno povezavo z ameriško TV hišo FOX (FOX International), ki v Sloveniji omogoča gledanje programa FOX TV s precejšnjim številom novih serij lastne produkcije. Podobna zgodba je tudi s CBS-om (CBS Drama, CBS Reality) Torej takšnih na katere bi na domačih programih čakali celo večnost. Seveda pa imamo tukaj tudi FOX Crime in Fox Life. Ta tste s filmsko dušo pa FOX Movies, HBO, HBO Comedy in še in še. Torej tujih programov s slovenskimi podnapisi s precej večjim proračunom je precej.

Uspeh Pop Non Stopa je tako ali tako slonel zgolj na tem, da bi uspeli privabiti zadostno število ljudi, kar pa jim več kot očitno ni uspelo. Ja precej bolj enostavno in tudi poceni je, če si serijo nekaj ur po splavitvi preprosto preneseš z interneta (o nelegalnosti tega početja je škoda razpravljati, saj vsi vemo da gre za krajo avtorskih pravic).

Pro Plus bo ohranil tri programe iz obstoječe sheme, ki pa bodo sedaj brezplačni. No ja ne bodo dodatno plačljivi, kot je to velja sedaj. Ohranili bodo tri najbolj atraktivne in sicer Pop Kino, Pop Oto in Pop Brio. Odločitev o brezplačnosti je pravzaprav najboljša, ki so jo lahko sprejeli, saj bodo tako imeli kar 5 programov.

Sorodni članki

1 komentar

  1. […] Pop Non Stop. Razlog za to je, ker se je Pro Plus odločil ukiniti programski paket Pop Non Stop (Pop Non Stop bo 1. aprila 2013 ukinjen, ostali bodo trije brezplačni programi (Kino, Oto in Brio)). […]

Komentiraj

Anti-Spam: