Pop Kino in Pop Brio brezplačno v Standard SiOL TV shemi, Pop Oto pa je dodan v shemi HD Mega SiOL TV | UPORABNA STRAN

Pop Kino in Pop Brio brezplačno v Standard SiOL TV shemi, Pop Oto pa je dodan v shemi HD Mega SiOL TV

Pop Kino, Pop Brio in Pop Oto so programi, ki bodo ostali od paketa POP NON STOP, sicer bodo preimenovani v različice brez predpone POP, a v osnovi gre za iste programe. Ker ne bo šlo več za plačljiv paket bodo programi brezplačni. Vsak, ki mu je malo jasno pomeni brezplačno tukaj »brezplačno«. Telekom Slovenije mora Pro Plusu vseeno plačati za retransmisijo programa. To pa posledično pomeni, da je potrebno ceno nekje vkalkulirati.

pop-kino-brio-oto

Telekom Slovenije pogodbe s Pro plusom še ni podpisal je pa že znano kako bo/bi razdelil te tri programe v svoje pakete.

Paket Osnovni SiOL TV:
*Kino (programsko mesto 210)

Paket Standard SiOL TV:
*Kino (programsko mesto 210)
*Brio (programsko mesto 211)

Paket HD Mega SiOL TV:
*Kino (programsko mesto 210)
*Brio (programsko mesto 211)
*Oto (programsko mesto 403)

Odločitev je pravzaprav pričakovana, saj je POP Oto (po novem Oto) tisti program, ki je požel največ zanimanja. Telekom Slovenije pa si bo na tak način zagotovo povečal število naročnikov njihovega največjega paketa.

Če bo vse šlo po začrtanem planu bi lahko uporabniki SiOL TV storitev programe kot “brezplačne” videli že prihodnji teden.

**Uradno potrjeno**
Z jutrišnjim dnem (29.3.2013) bodo programi vključeni v shemo.

Sorodni članki

1 komentar

  1. […] da naj bi se za prihodnji teden pripravlja vključitev še preostalih programov družbe Pro Plus (Pop Kino in Pop Brio brezplačno v Standard SiOL TV shemi, Pop Oto pa je dodan v shemi HD Mega SiOL …) je moč sklepati, da bodo možnost ogleda nazaj, prevrtavanja … omogočili tudi na programih POP […]

Komentiraj

Anti-Spam: