SiOL TV od jutri tudi na POP TV in Kanal A s funkcijo Ogled nazaj, prevrtavanje… | UPORABNA STRAN

SiOL TV od jutri tudi na POP TV in Kanal A s funkcijo Ogled nazaj, prevrtavanje…

SiOL TV bo od jutri (29.3.2013) naprej omogočal storitev Ogled nazaj tudi na programih POP TV in Kanal A so sporočili iz Telekoma Slovenije. S tem so omogočili uporabnikom SiOL BOX komunikatorjev polni izkoristek tudi na teh dveh programih.

siol_logo

Zamujene filme, serije in informativne oddaje bo sedaj preprosto moč poiskati v knjižnici SiOL BOX vmesnika.

siol-pogled-nazaj1

Glede na to, da naj bi se za prihodnji teden pripravlja vključitev še preostalih programov družbe Pro Plus (Pop Kino in Pop Brio brezplačno v Standard SiOL TV shemi, Pop Oto pa je dodan v shemi HD Mega SiOL TV) je moč sklepati, da bodo možnost ogleda nazaj, prevrtavanja … omogočili tudi na programih POP Kino, POP Brio in POP Oto. Pro Plus je več kot očitno začelo skrbeti za tržni delež.

Sorodni članki

5x komentirano

 1. Od kod vam ta informacija?

 2. uporabna stran

  Sej piše v članku “so sporočili iz Telekoma Slovenije”.

 3. Bomo pol videli če mate prave informacije.. 😉

 4. uporabna stran

  Smrkec, podatke je posredovala PR služba Telekoma Slovenije. Tako, da bolj točnih informacij pravzaprav ni moč imeti. Iz tega sklepam, da je pogodba podpisana.

  Je pa res , da je IT svet precej nepredvidljiva stvar in seveda obstaja možnost, da ravno jutri storitev ne bo začela delovati. Če se to zgodi pa bo zagotovo na voljo v roku nekaj dni.

 5. […] se T-2 pridružuje SiOL-u, ki je prav tako danes omogočil to storitev na omenjenih dveh programih (SiOL TV od jutri tudi na POP TV in Kanal A s funkcijo Ogled nazaj, prevrtavanje…). S tem bo možno ponovno v polni meri uporabljati ponudbo T-2-ja tudi na teh […]

Komentiraj

Anti-Spam: