Rudolph van Veen prihaja v Ljubljano / Slovenijo – 1.6.2013 ob 12.00 bo na Kongresnem trgu v Ljubljani kuhal / Rudolf van Veen | UPORABNA STRAN

Rudolph van Veen prihaja v Ljubljano / Slovenijo – 1.6.2013 ob 12.00 bo na Kongresnem trgu v Ljubljani kuhal / Rudolf van Veen

Rudolph van Veen prihaja v Ljubljano / Slovenijo. Rudolph van Veen je najbolj priljubljen nizozemski kuhar, ki ga večina pozna iz televizijskega programa 24Kitchen. Na povabilo Fox International Channels Slovenija in ob podpori Electroluxa, Telemacha in Semenarne Ljubljana Rudolph van Veen prihaja v Slovenijo. Bolj natančno 1.6.2013 ob 12.00 bo na Kongresnem trgu v Ljubljani začel s kuhanjem.

NOVO! 2014
*Rudolph Van Veen 17.5.2014 ponovno prihaja v Ljubljano / Slovenijo – tokrat v BTC City Ljubljana na Festival nakupov in zabave

Posodobitev:
**Rudolph van Veen je že kuhal v Sloveniji na VIP prireditvi – pomočniki pa Anja Križnik Tomažin, Alenka Godec in Filip Flisar by 24Kitchen**

rudolph-24kitchen

 

 

Tri kuharske pomočnike še išče, a več o tem tukaj (Rudolph iz 24Kitchen išče kuharske pomočnike za dogodek v Sloveniji, ki bo 1.6.2013 ob 12.00, Kongresni trg). Kljub precej kratkemu roku za prijavo pa se kuharskih receptov in s tem ljudi kar tare. Boj za izbiro treh najboljših bo tako zelo oster.

Rudolph, ki v Ljubljano (Slovenijo) prihaja z namenom, da bo kaj dobrega skuhal, s privabljanjem množice ljudi najverjetneje ne bo imel. Program 24Kitchen na katerem se predvajajo njegove štiri oddaje je v Sloveniji vedno bolj gledan. Rudolfova pekarna pa je ena izmed najbolj popularnih kuharskih oddaj. Peka in priprava sladic je očitno zelo zanimiva. Na žalost še ni znano kaj točno bo v živo skuhal v Ljubljani. Ve pa se to, da bo šlo za predjed, glavno jed in sladico.

rudolph-van-veen-24kitchen

No še nekaj or Rudolfu.
Rudolph van Veen je leta 1985 diplomiral, kot najboljši študent, na Culinary School of Breda na Nizozemskem, pri 27 letih je dosegel naziv SVH Master To je najvišja stopnja, ki jo lahko kuharji dosežejo na Nizozemskem.

Svoje kuharske veščine je kalil na državnih in mednarodnih kuharskih tekmovanjih, vse od šolskih dni. Na Nizozemskem je štirikrat osvojil prvo mesto na tekmovanju Silver Toque, poleg tega pa je kot član nizozemskih kuharskih ekip osvojil mnogo odličij na mednarodnih tekmovanjih v Frankfurtu, Sydneyu, Londonu in Singapurju.

Na televizijskem programu 24Kitchen ima Rudolf kar štiri različne oddaje in sicer:
*V oddaji Preprosti recepti si lahko gledalci ogledajo cenovno dostopne in enostavne recepte, skupaj z razlago o osnovah kuhanja na način, ki je enostaven za razumevanje.
*V oddaji Rudolfova pekarna, Rudolf deli svoje znanje kot Master Patissier in strast do sladkih in slanih receptur.
*V oddaji Okusi življenja gre Rudolf na lov za najboljšimi lokalnimi živili na Nizozemskem, iz katerih nato pripravi zdrave in okusne recepte.
*V oddaji Okusi življenja – potovanja pa enak koncept prenese na odkrivanje lokalnih živil po celem svetu.

Sorodni članki

2x komentirano

  1. […] dogodek bo jutri 1.6.2013 ob 12.00 na Kongresnem trgu (Rudolph van Veen prihaja v Ljubljano / Slovenijo – 1.6.2013 ob 12.00 bo na Kongresnem trgu v Ljubl…), kjer se mu dobo pridružili trije pomočniki izbrani na Facebook strani […]

  2. Mirijam novak

    Najprej lep poydrav RUdolphu!

    Gledam ga vsak vecer ze vsaj leto in pol, super je, naucila sem se ogromno in spoznala nove recepte in pa tudi dezele z njegovih potovanj, pa seveda kulinariko po svetu. Res je super, komaj cakam vecer, da si oddahnem med njegovimi spertnostmi in presenetljivimi recepti, ki so vcasih tako preprosti, da komaj lahko verjamem…seveda sledi akcija in proba se z moje strani. Potem, ko mi seveda uspe, njegovi recepti so b.p., se pohvalim pred mojimi domacimi, kje sem se naucila in seveda vsi vedo, da pri nasem Rudolphu…itak…
    Sem pa med njegovo oddajo izvedela, da sva tudi isti letnik, takrat je njegovo oddajo gledal tudi moj moz in sem komentirala, sem vedela, da je se nekaj, saj sva isti letnik…moz pa je rekel, da je to najboljsi letnik in neponovljiv…
    Cestitke Rudolphu in veliko zdravja, srece in uspehov ter seveda dobrih, slastnih in zanimivih receptov se naprej mu zelim.
    Se vidimo jutri v Ljublajni,
    Mirijam Novak

Komentiraj

Anti-Spam: