02. DIGGIT 2013- konferenca o digitalnih komunikacijah bo potekala 5. in 6. junija 2013 v Ljubljani / Cankarjev dom | UPORABNA STRAN

02. DIGGIT 2013- konferenca o digitalnih komunikacijah bo potekala 5. in 6. junija 2013 v Ljubljani / Cankarjev dom

02. DIGGIT 2013 je konferenca o digitalnih komunikacijah, ki se bo letos že drugič odvila v Cankarjevem domu. Potekala bo 5. in 6. junija in ponudila precejšnje število predavanja in tako kot lani tudi vzporeden program.

diggit-2013

Med letošnjimi govorci bodo: Alison Fennah, Axel Landschoof, Lukas Maixner, Mitja
Tuškej, Iztok Sila, Thomas Schrämli, Nataša Mohorč Kejžar, Tomaž Erjavec, Matjaž Robinšak, Rok Hrastnik, Nikola Žinić, Alban Kastrati, Arkadiusz Hruszowiec, Sebastian Becker, Uroš Cuder, Victoria Davies, Ivan Brezan Brkan, Vukom Ćosićem, Zoranom Torbico in Sebastjan Jeretić.

Govorniki vzporednega programa pa bodo: Aleš Smokvina (TSstartup), Matej Tušak (@life), Jan Isaković (NIL), Alja Isaković (Rail Girls), Chrystian Barragan (Bintegra), Robert Schmitzer (Delo) in Kristjan Pečanac (Hekovnik).

Natančen program si lahko preberete na njihovi spletni strani. Prav tako se še vedno lahko prijavite na konferenco za katero je kotizacija od 45€ do 420€ +DDV odvisno od kategorije. Pomembno pa je to, da je na vzporednem programu brezplačna. Le prijaviti se je potrebno.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: