Subway Ljubljana, Slovenija je odprl svoja vrata, odprta bodo 7 dni na teden od 7.00 do 23.00 | UPORABNA STRAN

Subway Ljubljana, Slovenija je odprl svoja vrata, odprta bodo 7 dni na teden od 7.00 do 23.00

Subway Ljubljana, Slovenija je danes 19.12.2013 odprl svoja vrata. Restavracija Subway Ljubljana se nahaja na področju četrtne skupnosti Bežigrad, bolj natančno je to Dunajska cesta 115a, Ljubljana poleg poslovne stavbe družbe Mercator. Lokacija je tako blizu poslovnih stavb, kot »kampusa« Univerze v Ljubljani. Zaposlenim in študentom pa se iz okolice pridružijo še dijaki. Frekventnost lokacije tako ne bi smel biti problem.

subway-slo-lj-20

 

 

Lokacija je ena od informacij, ki potencialne kupce zanima. Druga je cena, tretja pa je odpiralni čas restavracije Subway Ljubljana.

subway-slo-lj-17

Cenik je sicer objavljen v tem članku (Subway Ljubljana, Slovenija cenik (navaden/footlong — Subway Club, Italian B.M.T., Subway Melt, Veggie Patty)), a na hitro gre takole. Osnovna cena je 2.4€, 2.8€ oz. 3.2 za footlong (30cm) je 2.1€ doplačila, za meni pa še 1.7€. Končna za meni je tako med 4.1€ in 7€. Plačilo pa je možno tudi s karticami.

subway-slo-lj-15

Pijača, ki je na voljo v meniju je Pepsi, 7 Up ali Ora, ki so jo gost sam natoči. Izbrati si je možno tudi vrsto kruha.

subway-slo-lj-10

Precej zanimiv je tudi odpiralni čas / delavni čas, ki je od 7.00 do 23.00 in to 7 dni na teden. Skratka skoraj vedno.

Sorodni članki

2x komentirano

  1. […] restavracije Subway Ljubljana, Slovenija, ki je danes odprla svoja vrata (Subway Ljubljana, Slovenija je odprl svoja vrata, odprta bodo 7 dni na teden od 7.00 do 23.00) je relativno enostaven. Vsi sendviči, tako tisti, ki so del verige Subway, kot tisti, ki so […]

  2. Supr Subway v sloveniji! 🙂

Komentiraj

Anti-Spam: