Sport Klub na Siol TV (Telekom Slovenije)?? Odločitev bo znana decembra 2013

Programi Sport Klub na Siol TV (IPTV storitev Telekoma Slovenije) že od 1. oktobra 2013 niso na voljo. Konec decembra bo tako minili že trije meseci od kar uporabniki Siol TV-ja ne morejo gledati programov Sport Klub 1, Sport Klub 2, Sport Klub 3 in Fishing&Hunting. Predvsem ob sredah, ko je na sporedu nogometna tekma Lige Prvakov se jeza uporabnikov še poveča.

sport-klub-logo

Morda bi bila jeza manjša, če Telekom Slovenije uporabnikov ne bi pustil v negotovosti glede ponovne vključitve programov ponudnika Adria Media Limited, Ciper. Ker se pri Telekomu Slovenije tega zavedajo so kot skrajni rok glede odločitve določili december 2013. Do konca decembra bo znana odločitev ali bodo programi Sport Klub in Fishing&Hunting ponovno del programske sheme Siol TV-ja, ali ne.

Kot je že bilo omenjeno v tem članku (Siol ukinil Sport Klub programe iz Siol TV-ja, kriva je višja cena –s pogledom Sport Kluba) se Telekom Slovenije za podaljšanje redistribucijske pogodbe ni odločil, zaradi nesorazmerno visoke cene. Se pa sedaj poleg klasičnih SD programov, ki so jih imeli sedaj se Telekom Slovenije, seveda prizadeva pridobiti tudi različice v HD ločljivosti in tudi program Sport Klub Golf (SK Golf). Kakšen bo rezultat pogajanja bomo videli v nekaj dneh.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: