McDonald’s na Čopovi v Ljubljani zopet s študentskimi boni, cena doplačila pa zgolj 1.77€ | UPORABNA STRAN

McDonald’s na Čopovi v Ljubljani zopet s študentskimi boni, cena doplačila pa zgolj 1.77€

Restavracija McDonald’s na Čopovi od januarja 2014 ponovno omogoča nakup na študentske bone. Nakup na bone v tej restavraciji namreč v letu 2013 namreč ni bil mogoč (McDonald’s Čopova Ljubljana, Grajski trg Maribor in Koper brez študentskih bonov v letu 2013). Da je McDonald’s Slovenija lahko ponovno kandidiral z restavracijo na Čopovi ulici je zaradi tega, ker se nove lokacije dodajajo zgolj 1x letno bilo potrebno čakati tako dolgo.

mcdonalds-studentski-boni

Pravzaprav pa vse skupaj nima tako slabega prizvoka. Cena bona v tej restavraciji je namreč nižja in obrok tako stane 4.40€ ob odobritvi študentskega bona v vrednosti 2.63€ je doplačila zgolj 1.77€ (navadno za doplačilo ostane 2.07€). Razlog za nižjo ceno obroka na študentski bon se skriva v dostopu za invalide, ki ga restavracija McDonald’s Čopova nima.

Ponudbo, ki je na voljo na študentske bone si lahko ogledate tukaj (McDonald’s študentska ponudba 2013- novost je predvsem večja solata v menijih).

Poleg restavracije na Čopovi so bone dobili tudi v Kopru (McDonald’s v Kopru ima od januarja 2014 tudi študentske bone).

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: