Slovenija vs. ZDA hokej na ledu – Olimpijske igre 2014 Soči; Prenos v živo/live stream- 16.2.2014 (Slovenia vs. USA) | UPORABNA STRAN

Slovenija vs. ZDA hokej na ledu – Olimpijske igre 2014 Soči; Prenos v živo/live stream- 16.2.2014 (Slovenia vs. USA)

Tekma Slovenija vs. Slovaška v hokeju na ledu Na Olimpijskih igra 2014 v Sočiju se bo odvila 16.2.2014 ob 13.30. To bo druga tekma Slovenske reprezentance v hokeju na letu na Olimpijskih igrah.

Rezultati v živo: Hokej na ledu Slovenija vs. ZDA

olimpijske-igre-2014-soci-hokej

Slovenske barve bodo v hokeju na ledu zastopali: Hočevar Andrej, Tavželj Andrej, Kopitar Anže, Gregorc Blaž, Goličič Boštjan, Pretnar Klemen, Podlipnik Matic, Robar Mitja, Jeglič Žiga, Gračnar Luka, Mušič Aleš, Pavlin Žiga, Rodman Marcel, Pance Žiga, Razingar Tomaž, Rodman David, Kuralt Anže, Kovačević Sabahudin, Tičar Rok, Kranjc Aleš, Muršak Jan, Urbas Jan, Kristan Robert, Sabolić Robert in Verlič Miha.

Prenos v živo RTV
Televizijske pravice za prenos Olimpijskih iger 2014 v Sočiju ima v Republiki Sloveniji zakupljene RTV Slovenija, ki prenose izvaja na televizijskem programu TV Slovenija 2 (HD). Za vse, ki se nahajajo v Sloveniji je posledično na voljo prenos Olimpijskih iger 2014 tudi preko spletne strani 4d.rtvslo.si/zivo/tvs2 in njihove aplikacije RTV 4D, ki je na voljo za Android, iOS in Windows Phone naprave.

Olimpijske igre 2014 Soči – Alternativni prenosi tekem v živo
Vsi, ki pa ste v tujini oz. vam 4D RTV stream ne dela, si lahko tekmo hokeja na ledu med Sovenijo in ZDA / Olimpijske igre 2014 Soči (16.2.2014) ogledate v živo (live stream) na internetu. Prenos je na voljo TUKAJ (izberi Flash inačico; za Sopcast je potrebno namestiti program, ki je tukaj). Po izbiri povezave je potrebno klikniti na nekaj (X) -ov, da se zaprejo oglasi.

p.s. Povezave na spletnem prenosu bodo na voljo 1 uro pred začetkom tekme.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: