Kulinarični kritiki v šovu Skriti šef (Urška Šefman Sojer, Andrej Kuhar, Tomaž Sršen, Ana Roš in Janez Bratovž) | UPORABNA STRAN

Kulinarični kritiki v šovu Skriti šef (Urška Šefman Sojer, Andrej Kuhar, Tomaž Sršen, Ana Roš in Janez Bratovž)

Kulinarični kritiki imajo v resničnostnem šovu Skriti šef ključno vlogo, saj morajo oceniti pripravljen meni skritega šefa. Kdo je skriti šef kulinarični kriti ne bodo vedeli.

*Skriti šef – kuharski resničnostni šov Skriti šef je na sporedu ob ponedeljkih ob 20.00 na POP TV

skriti-sef-kulinaricni-kritiki

 

 

Vsako oddajo bo meni ocenjevali trije kritiki iz nabora petih kritikov. V seznam kritikov šova Skriti šef so se »prebili«: Urška Šefman Sojer, Andrej Kuhar, Tomaž Sršen, Ana Roš in Janez Bratovž

*Urška Šefman Sojer je direktorica slaščičarne in bistroja Zvezda
*Andrej Kuhar je slovenska kuharska legenda, ki se lahko pohvali s 6 osvojenimi Michelinovimi zvezdicami!
*Tomaž Sršen je gurman, sommelier, glasbenik in profesionalni kulinarični kritik je obiskal in ocenil že prek 550 restavracij.
*Ana Roš je dokazala, da kuhanje ni le moški poklic, saj je bila prva ženska, ki so jo povabili k sodelovanju v odmevnem kuharskem projektu Cook It Raw. S soprogom v Kobaridu vodi Hišo Franko, restavracijo, ki je Kobarid umestila na svetovni gastrozemljevid.
*Janez Bratovž Čisto in prefinjeno je vodilo chefa in kuharskega velemojstra, ki se je kalil doma in v Evropi. Daily Meal je njegovo restavracijo JB postavil na seznam najboljših restavracij v Evropi.

Sorodni članki

4x komentirano

  1. […] […]

  2. […] […]

  3. […] […]

  4. […] […]

Komentiraj

Anti-Spam: