Skriti šef – kuharski resničnostni šov Skriti šef je na sporedu ob ponedeljkih ob 20.00 na POP TV | UPORABNA STRAN

Skriti šef – kuharski resničnostni šov Skriti šef je na sporedu ob ponedeljkih ob 20.00 na POP TV

Skriti šef je nov kuharski šov, ki je na sporedu vsak ponedeljek ob 20.00 na POP TV (30.3.2014 naprej). V vsaki oddaji se bo en znani Slovenec kot skriti šef preizkusil v kuhinji restavracije Pavus na gradu Tabor v Laškem.

skriti-sef-ekipa-kuharjev

 

 

Cilj skritega šefa je, da da doseže 5 zvezdic, ki mu jih bodo podelili kulinarični kritiki. Kulinarični kritiki (Kulinarični kritiki v šovu Skriti šef (Urška Šefman Sojer, Andrej Kuhar, Tomaž Sršen, Ana Roš in Janez Bratovž)) ne bodo vedeli kdo je tisti dan v kuhinji in bodo delo skritega šefa ocenjevali zgolj na podlagi jedi, ki jih bodo dobili na mizo. Gostom v restavraciji in kulinaričnim kritikom bo identiteto skritega šefa Marko Pavčnik razkril čisto na koncu oddaje.

Ker skriti šef ne more sam kuhati za 30 ljudi mu/ji bodo na pomoč priskočili trije vrhunski kuharji.
*Uroš Fakuč, kuhar za predjedi se je kalil v znani italijanski kuharski šoli Gualtiera Marchuesija, utemeljitelja moderne italijanske kuhinje. Drzne kombinacije okusov mu niso tuje, saj ga pri delu vodi pogum.
*Robert Gregorčič, kuhar na glavnih jedeh si je znanje nabiral pri kulinaričnem mojstru Petru X. Kellyju v New Yorku, čare kuharskega poklica je odkrival v Moskvi, kuhal pa je tudi za slovensko olimpijsko reprezentanco v Salt Lake Cityju.
*Gorazd Potočnik, slaščičar je svojo pot začel kot kuhar, pred trinajstimi leti pa se je podal v svet sladic. Navdih je iskal v tujini, najraje v Italiji in Franciji. Strasten »čokoholik« je tudi ljubitelj glasbe, ki svoje sladice vselej uglasi v zveneč akord.

V prvi oddaji se je kot skriti šef preizkusil Sašo Pap (Sašo Pap kot 1. Skriti šef na POP TV v resničnostnem šovu Skriti šef).

Sorodni članki

1 komentar

  1. […] Meni bodo ocenili z oceno do 5 zvezdic, ne bodo pa vedeli kdo je skriti šef. Nuša Derenda ne bo kuhala sama, pomagali ji bodo trije kuharji. Uroš Fakuč bo pomagal pri predjedeh, Robert Gregorčič pri glavnih jedeh, Gorazd Potočnik pa na sladicah (Skriti šef – kuharski resničnostni šov Skriti šef je na sporedu ob ponedeljkih ob 20.00 na POP…). […]

Komentiraj

Anti-Spam: