Chipolo obeski so sedaj na voljo tudi pri Simobilu, cena je 24€ oz. 19.90€ za Ortovce | UPORABNA STRAN

Chipolo obeski so sedaj na voljo tudi pri Simobilu, cena je 24€ oz. 19.90€ za Ortovce

Simobil je v svoje prodajne centre vključil obesek Chipolo, ki je produkt slovenskega start-up podjetja. Chipolo je svoja zagonska sredstva zbiral na Kickstarterju in Bluetooth obesek, ki pomaga pri iskanju izgubljenih stvari je bil pri zbiranju izjemno uspešen.

chipolo

Zato partnersko sodelovanje med Simobilom in start-upom Chipolo ni prav nič nenavadno, saj je del Simobilove strategije tudi posvečanje podpori in razvoju podjetništva v Sloveniji.

Chipolo uporablja brezžično povezavo Bluetooth 4.0 in s pomočjo pametnega telefona pomaga najti predmete, ki so jih uporabniki založili ali izgubili. Lahko ga obesijo na ključe, torbo, denarnico … Preko mobilne aplikacije lahko uporabnik spremlja oddaljenost Chipola. V primeru, da se Chipolo oddalji od uporabnika, se na telefonu sproži obvestilo, ki opozori uporabnika. Uporabnik prav tako prejme opozorilo, ko se Chipolo spet pojavil v njegovem dometu. Če uporabnik Chipolo izgubi, se bo na zemljevidu aplikacije zabeležila lokacija, kjer je bil nazadnje povezan z njim. Podprte telefone najdete na tej strani.

Chipolo je pri Simobilu na voljo v vseh devetih barvah s ceno 24€. Za ortovce, ki sodelujejo v programu Dobro je biti orto pa je cena zolj 19.90€. http://www.orto.si/dobrojebitiorto/

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=iwZvVjlXCoM’]

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: