Oivo – Kickstarter od danes z novim slovenskim projektom, najmanjšim on-the-go iPhone polnilcem, ki želi zbrati 50.000$ | UPORABNA STRAN

Oivo – Kickstarter od danes z novim slovenskim projektom, najmanjšim on-the-go iPhone polnilcem, ki želi zbrati 50.000$

Oivo je nov slovenski projekt na platformi Kickstarter. Gre za najmanjši on-the-go iPhone polnilec, ki uporablja 4 AA baterije. Na Kickstarterju bo Oivo poskušal zbrati 50.000€, toliko namreč potrebujejo za zagon proizvodnje.

Povezava na Kickstarter projekt: Oivo – The Smallest Charger On-the-go For iPhone

oivo_exploded

Cena enega Ovio polnilca je 39$, na voljo pa je v črni in beli barvi. Poštnina za tujino (beri izven ZDA) je 6$. To velja tudi za slovenske podpornike. Odprli so tudi 200 Early Bird mest, cena za tiste najhitrejše je 34$. Pozabili pa niso niti na Kickstarter zeleno. Ta je na voljo kot »Kickstarter Limited Edition Green« za 49$ (omejeno število na 300). Dobavljivost Oivo polnilca je predvidena pred božičem.

oivo_open

Kaj sploh je Oivo?
Oivo je baterijski polnilec za iPhone, za delovanje pa potrebuje 4 AA baterije. Sestavljata ga dva dela, ki ju skupaj drži 10 magnetov. Ko je Oivo v uporabi, so magneti namenjeni temu, da baterije stojijo na svojem mestu. S štirimi AA baterijami je možno iPhone napolniti do 100% (1A, 5V). A ker je Oivo v osnovi namenjen polnjenju telefona v izrednih primerih je priporočljivo telefon napolniti le toliko kolikor je potrebno. Baterije pa nato lahko uporabimo za daljinski upravljalnik, baterijske svetilke, ure…

oivo_crn_podstavek

Kaj pa Android in Windows Phone?
Android in Windows Phone (torej microUSB) bosta prišla kot stretch goal, saj so deli za podporo iPhonov precej dražji od tistih za podporo Samsunga, Sonyja, LG-ja, Nokie… Kakšna pa bo višina tega stretch goala bo znano tekom kampanje.

p.s. Oivo ekipi, ki jo sestavljajo: Marin Medak, Tadej Beravs, Tomaz Černe in Brina Brišar Guček, del ožje ekipe pa sta tudi Luka Stepan in Primož Mahne iz Gigodesigna, pa čim več podpornikov.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: