Telekom Slovenije Iskratel Innbox V60-U modem uporablja na FTTH (optični) in tudi VDSL povezavi | UPORABNA STRAN

Telekom Slovenije Iskratel Innbox V60-U modem uporablja na FTTH (optični) in tudi VDSL povezavi

Telekom Slovenije na FTTH (optičnih) in nekaterih VDSL povezavah uporablja modem Iskratel Innbox V60-U, ki omogoča hitrosti do 1Gbps. Iskratel je za modem z luknjičastim ohišjem dobil tui Reddot design nagrado.

Iskratel Innbox V60-U

 

 

Modem Iskratel Innbox V60-U sicer na xDSL omogoča priklop na tehnologije ADSL, ADSL2, ADSL2+, VDSL2 ter VDSL2 vectoring, ki omogoča hitrost do 100/40Mbps. FTTH pa kot rečeno omogoča hitrost prenosa do 1Gbps.

Iskratel Innbox V60-U-1

Uporabniku so na voljo štirje Gigabit LAN vhodi, 2 RJ-11 vhoda za telefon, 2 USB 2.0 vhoda in Wi-Fi b/g/n 2×2 MIMO (2.4GHz). Modem pa se lahko »preoblikuje« tudi v router in tako omogoča tudi NAT, Firewall, URL filtering, VPN pass-trough, Bandwidth reservation, Voice traffic prioritization, DLNA …

Ker Telekom Slovenije na FTTH priključkih omogoča tudi kabelsko televizijo se na modem Innbox V60-U lahko priključi še Innbox C30, ki omogoča priklop koaksalnega kabla.

Iskratel Innbox V60-U-kabelska-tv

Vsi uporabniki tega modema so torej pripravljeni na paket TopTrio 1G, ki ga je Telekom Slovenije ponudil pred kratkim in omogoča hitrosti do 1Gbps/20Mbps. Več o paketu pa tukaj (TopTrio 1G nov paket Telekoma Slovenije z internetno povezavo 1Gbps/20Mbps za 199€ oz 99€ v akciji).

Vir slik (1), (2 )

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: