Xiaomi Mi Band fitnes zapestnica s ceno zgolj 13$ je precej močna konkurenca ostalim | UPORABNA STRAN

Xiaomi Mi Band fitnes zapestnica s ceno zgolj 13$ je precej močna konkurenca ostalim

Xiaomi Mi Band je športna zapestnice kitajskega proizvajalca, ki predvsem z nizko ceno povzroča hude probleme konkurentom. Xiaomi Mi Band namreč stane 13$, kar je precej ceneje kot Misfit Flash ali Fitbit Zip, ki se prodajata za okoli 50$.

Xiaomi-Mi-Band-zapestnica

Mi Band zapestnica, ki meri 157-205 mm in je težka 13g ima IP67 certifikat. Povezava z mobilno napravo je možna preko Bluetootha 4.0. Zapestnica nima zaslona, ima pa tri LED lučke, ki zasvetijo, ko izvedeš »pogled na uro«. Prikazujejo pa dosežek dnevnega cilja, ker pa ima Mi Band tudi vibro, bo ob doseženemu dnevnemu cilju zavibriral, lučke pa bodo svetile.

Li-Po 41mAh baterija po specifikacijah Xiaomi zagotavlja 30 dnevno avtonomijo. Programska oprema omogoča pregled in spremljanje nekaj osnovnih funkcij. Trenutno pa je na voljo aplikacija zgolj za telefone z Android 4.4 OS, tista za iOS še ni na voljo.

Xiaomi Mi Band ima trenutno en večji problem, saj družba produkt ponuja zgolj na Kitajskem. Ga pa je preprosto možno kupiti preko posrednikov, ki dodajo nekaj na ceni. Ta je tako 15$ namesto 13$ oz. 12.60€.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: