WOW air z nizkocenovnimi čezoceanskimi leti iz Evrope v ZDA s cenami od 99$ v eno smer | UPORABNA STRAN

WOW air z nizkocenovnimi čezoceanskimi leti iz Evrope v ZDA s cenami od 99$ v eno smer

Letalska družba WOW air iz Islandije je ponudila nizkocenovne čezoceanske lete iz Evrope v ZDA. Cena čezoceanskih letov, ki vključuje tako takse in pristojbine se prične pri 99$ v eno smer.

WOW_Air_Airbus_A320

WOW air bo najprej vzpostavil povezavo Reykjavik (KEF) – Boston-Logan (BOS), na tej relaciji je prvi let predviden marca 2015. Druga povezava pa bo Reykjavik (KEF) – Baltimore-Washington D.C. (BWI), ta bo predvidoma vzpostavljena junija 2015. Iz Reykjavika pa je z WOW air možno leteti tudi v druge kraje po Evropi, npr. London (Gatwich), Copenhagen, Pariz…

Seveda je ceno 99$ izredno težko dobiti, saj so sedeži s to najnižjo ceno pravilom takoj zasedeni. Je pa cena vsekakor nižja, kot jo ponujajo konkurentje. Tako kot pri vsakem nizkocenovcu je tudi pri WOW air veliko plačljivih dodatkov. Težja osebna prtljaga, check-in prtljaga, izbira sedeža, …. Cena je na koncu praviloma še nekoliko višja.

WOW air trenutno upravlja z štirimi letali Airbus A320, za čezoceanske lete pa je naročil dve letali Airbus A321. Točne kapacitete niso izdali, bo pa najverjetneje šlo za enorazredno izvedbo, ki ima lahko od 199 do 220 sedežev.

Sorodni članki

1 komentar

  1. […] čezoceanskih letih segajo v leto 2008. V letošnjem letu bo Wiw Air bo v letošnjem letu ponudil let po 99$ v eno smer iz Reykjavika v Boston-Logan in Baltimore-Washington […]

Komentiraj

Anti-Spam: