Za 5$ na mesec lahko ljudje lektorirajo vaše emaile v angleščini, nemščini, francoščini, španščini in hebrejščini | UPORABNA STRAN

Za 5$ na mesec lahko ljudje lektorirajo vaše emaile v angleščini, nemščini, francoščini, španščini in hebrejščini

Na spletu je zaživel precej zanimiv servis poimenovan eAngel. Gre za storitev lektoriranja elektronske pošte, ki jo opravi človek in ne umetna inteligenca. Poslovni model so sestavili nekako tako, da tisti, ki potrebuje manj popravljanj tudi manj plača.

eangel

Osnovna cena je 5$ na mesec s tem, da se 0.5 centa plača za vsak popravljen znak in 0.3 centa za vsako pregledano besedo. Na boljo sta tudi 14$ in 34$ različica, ki imata ceno popravka nekoliko cenejšo (0.4 oz. 0.3 centa). Imajo pa tudi testni paket, ki vključuje 5 poslanih emailov oz. 500 besed.

Za pošiljanje emailov na eAngel je na voljo tudi Google Chrome extension kar predvsem olajša uporabo sistema. Lektoriranje eAngel trenutno omogoča angleščino, francoščino, nemščino, španščino ter hebrejščino.

Storitev je zagotovo zanimiva, saj strojno lektoriranje še ni na takšni ravni, da bi mu lahko 100% zaupali. Marsikomu tudi strojno lektoriranje zadostuje, zato je to precej nišna storitev.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: