MasterChef Slovenija na POP TV je potrjen, na spored pride spomladi 2015, nagrada pa 50.000€ | UPORABNA STRAN

MasterChef Slovenija na POP TV je potrjen, na spored pride spomladi 2015, nagrada pa 50.000€

MasterChef Slovenija o katerem je bilo pred dnevi že nekaj govora (MasterChef Slovenija na POP TV naj bi po ukinitvi šova Gasilci: Enota 14 postal resničnost), je sedaj potrjen. POP TV je odkupil pravice in bo prvo sezono šova predvajal spomladi 2015.

MasterChef-Slovenija

Kot so zapisali na Pro Plusu bo izmed 50 izbranih ljubiteljskih kuharjev po izločevalnih avdicijah v oddaji MasterChef Slovenija le 16 najboljših. Njihove jedi bodo ocenjevali trije sodniki, ki trenutno še niso znani. Skozi oddaje bodo izločevali kuharje, ki ne bo dosegali njihovih pričakovanj. Zmagovalec pa bo domov odnesel 50.000€ (-davek).

Zelo pomembna podrobnost pravil pa je, da v MasterChef Slovenija ne bodo smeli nastopati profesionalni kuharji, zgolj amaterji. V Pravilih piše takole »V kuharski oddaji MasterChef ne morejo sodelovati kandidati, ki so kadar koli delali oz. bili redno zaposleni v kuhinji kot šef kuhinje oz. so znotraj obdobja zadnjih treh let delali v poklicni kuhinji kot kuharji ali bili v funkciji, višji od kuharja. Končna presoja, kdo je ljubiteljski oz. poklicni kuhar, je v rokah producenta.«

Mešanje profesionalnih in amaterskih kuharjev je bila namreč ena od največjih kritik šova Gostilna išče šefa. Tega sedaj ne bo.

Prijave za šov potekajo od danes pa do 15.2.2015 na naslovu Masterchef.si.

Sorodni članki

1 komentar

  1. […] na MasterChef Slovenija že poteka, saj je Pro Plus danes 16.1.2015 potrdil (MasterChef Slovenija na POP TV je potrjen, na spored pride spomladi 2015, nagrada pa 50.000€), da so odkupili pravice za snemanje resničnostnega šova MasterChef v […]

Komentiraj

Anti-Spam: