Delta je v aplikaciji Fly Delta omogočila gledanje filmov in serij preko tablic iPad in telefonov iPhone | UPORABNA STRAN

Delta je v aplikaciji Fly Delta omogočila gledanje filmov in serij preko tablic iPad in telefonov iPhone

Ameriška letalska družba Delta je svojim uporabnikom omogočila dodatno možnost gledanja filmov in serij na letalu preko In-Flight Streaming Entertainment sistema. Delta je že leta 2013 nadgradila letala na vseh svojih internacionalnih letih z multimedijskim sistemom na sedežih. Na letalih na domačih linijah pa so nadgradili 140 letal, napovedali pa so tudi nadgradnjo vseh preostalih.

Passengers inflight in economy class

Nadgradnja »sedežne« različice je Wi-Fi streaming medijskih vsebin. Delta je Wi-Fi vgradila v več kot 900 letal, ki letijo na domačih in internacionalnih letih. Gre za letala Boeing 777, 767, 747, Airbus A330, do konca leta 2015 pa bodo nadgradili tudi letala Boeing 757, ki jih uporabljajo na transoceanskih letih. S tem bodo prešli številko več kot 1000 letal z Wi-Fi internetom na letalu.

Delta Studio, kot se imenuje Deltina VOD storitev je na voljo brezplačno na internacionalnih letih in v First Class in Economy Comfort razredih je vsebina brezplačna. Uporabniki ekonomskega razreda na domačih letih pa imajo določeno vsebino brezplačno, premium pa je plačljiva.

Kako uporabljam In-Flight Streaming Entertainment?
Delta je svojo aplikacijo Fly Delta za iOS naprave nadgradila z možnostjo gledanja filmov in serij na letalu preko Wi-Fi-ja. Storitev je že bila na voljo, a preko GoGo Player aplikacije. Ta je še vedno na voljo za uporabnike iOS, Android OS ter kot Browser Plug-ina na računalnikih.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: