Iskanje hotelov glede na kakovost internetne povezave je z Hotelwifitest.com enostavno | UPORABNA STRAN

Iskanje hotelov glede na kakovost internetne povezave je z Hotelwifitest.com enostavno

Iskanje hotela vedno bolj pogosto vključuje tudi vprašanje ali ima hotel širokopasovni dostop do interneta in ali je le ta brezplačen. Ko pa v hotel pridemo, smo praviloma razočarani, ker je internetna povezava precej slaba.

hotelwifitest

Da se kaj takšnega nebi več pripetilo spletna stran z Hotelwifitest.com omogoča iskanje in rangiranje hotelov glede na kakovost internetne povezave. Stran ima dva različna prikaza hitrosti prenosa. Eden je dejanski in nastane na podlagi resničnih meritev uporabnikov v hotelu, drugi pa je predviden in je podan glede na razpoložljive podatke dostopnih hitrosti v okolici hotela.

Nekaj dejanskih meritev so uporabniki izvedli tudi v Ljubljani in sicer v City Hotelu, Best Western Premier Hotel Slon, Grand Hotel Union Business in Bit Center Hotel. Trenutno je zmagovalec City Hotel s pričakovano hitrostjo 27.5 Mbps in Hotelwifitest.com takšno hitrost zagovarja s 51.6% gotovostjo. Torej vodi hotel s tremi zvezdicami. 🙂

Trenutni problem Hotelwifitest.com je, da je teh dejanskih hitrosti še nekoliko malo, saj jih morajo uporabniki izmeriti na licu mesta. K popolnjenosti baze bi seveda pripomogla večja prepoznavnost. Kot dopolnitev pa bi bila zelo koristna tudi informacija o dostopnosti Wi-Fi-ja, ceni in zanesljivosti.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: