Pia Filipčič – Tekmovalci šova Big Brother Slovenija 2015 (4. sezona) | UPORABNA STRAN

Pia Filipčič – Tekmovalci šova Big Brother Slovenija 2015 (4. sezona)

Pia Filipčič je ena od 15. tekmovalcev šova Big Brother Slovenija 2015 (4. sezona). Opise ostalih tekmovalcev najdete tukaj (Tekmovalci šova Big Brother Slovenija 2015 (4. sezona) so Žiga, Dijana, Tibor, Darja, Marko, Ana, Sebastjan, David, Ana Mari, Ksenija, Sebastjan, Nina, Pia, Tomaž in Tina).

**Pia Filipčič je bila moški, Elvis Filipčič – Big Brother Slovenija 2015 (4. sezona)**

big-brother-slovenija-2015-Pia Filipcic

Pia je stara 21 let in prihaja iz Kopra. Po izobrazbi je gimnazijski maturant in je samska.

Pia se predstavi:
Glede na to, da imam komaj 21 let, bi vsekakor lahko rekli, da se v življenju še iščem. Tako na osebni kot tudi na poklicni ravni. So me pa v preteklosti zaznamovali določeni dogodki, ki so mi pomagali odrasti in mi pomagali postati to kar sem danes. V preteklosti sem bila večkrat tarča obrekovanj in zlobnih jezikov, ki so me v danih situacijah motili, ampak sem skozi čas spoznala, da se ni vredno sekirati in da ljudje, ki iščejo napake in grde stvari pri drugih, na ta način le skušajo zdraviti svoje pomanjkljivosti in komplekse. Tako sem tudi jaz prišla do tega spoznanja in začela gledati na stvari drugače. Začela sem ravnati po reku: ”What other people think about you is none of your business. (Kar ljudje mislijo o tebi, se te ne tiče.)” Zato sem sedaj tu, da delim z ostalimi svojo zgodbo in da se preizkusim, kako močna sem.

Zakaj si se prijavila za sodelovanje v šovu Big Brother?
V Big Brother sem se prijavila zaradi nove izkušnje, novih poznanstev in pa da delim mojo zgodbo s Slovenijo.

Ali boš v hišo prinesla kaj posebnega?
Nič posebnega oziroma nenavadnega ne bom imela s seboj. Upam samo, da mi bodo vsa ličila pustili vzeti noter. 🙂

Koga ali kaj boš najbolj pogrešala?
Očeta.

Česa te je najbolj strah in česa se najbolj veseliš?
Strah me je, da se z določenimi sostanovalci ne bom ujela.

Kakšna sostanovalka boš?
Kuham bolj poredko. Skuhati znam le osnovne stvari. Sem redoljubna, do določene mere. Rada imam nadzor nad svojimi stvarmi.

Kaj te bo še posebej motilo pri sostanovalcih?
Motilo me bo nerganje in opravljanje. Do neke mere bom to prenašala, ampak bom, ko mi bo prekipelo, to tudi povedala.

Ali imaš kakšno posebno lastnost ali navado, ki bo morda moteča zanje?
Ličenje, smeh, zgovornost.

Spomni se situacije, zaradi katere bi se odločila za izselitev?
Izselila bi se v primeru, da se v hiši ne bi dobro počutila.

Ali bi se v hiši Big Brother lahko romantično zapletla, oz. kakšen/-a bi moral/-a biti tvoj sostanovalec/-ka, da bi med vama preskočila iskrica?
Zelo hitro do nekoga začnem gojiti simpatije, tako da bi se znalo zgoditi, da bi do nekoga začela nekaj čutiti. Všeč so mi samozavestni fantje, ki pa niso pretirano obsedeni s svojim videzom, ampak se v svoji koži dobro počutijo brez pretiranih nepotrebnih razkazovanj. Všeč so mi fantje, ki so mogoče malo ‘piflarskega’ videza, nosijo očala, ampak ko jih snamejo, so super lepi, imajo lep nasmeh, ne pretirano natrenirani. Mogoče za 3 cm manjši od mene. 🙂

Kakšen je tvoj odnos do golote?
Golota me ne moti, sama pa nisem tako samozavestna, da bi hodila okoli brez vsega. Najverjetneje se bom tuširala v kopalkah.

S čim se boš poskušala prikupiti gledalcem, ki bodo odločali o zmagovalcu šova?
S svojo iskrenostjo in pozitivno energijo.

Sorodni članki

2x komentirano

  1. […] 2015 (4. sezona) *Nina Golub – Tekmovalci šova Big Brother Slovenija 2015 (4. sezona) *Pia Filipčič – Tekmovalci šova Big Brother Slovenija 2015 (4. sezona) *Tomaž Jeraj – Tekmovalci šova Big Brother Slovenija 2015 (4. sezona) *Tina Lukić – […]

  2. […] Več o Pii Filipčič si lahko preberete v tem članku (Pia Filipčič – Tekmovalci šova Big Brother Slovenija 2015 (4. sezona)). […]

Komentiraj

Anti-Spam: