Adria Airways z nizkocenovno redno letalsko povezavo Maribor- London (London Southend)- cena povratne karte od 69€ naprej | UPORABNA STRAN

Adria Airways z nizkocenovno redno letalsko povezavo Maribor- London (London Southend)- cena povratne karte od 69€ naprej

Adria Airways je danes najavila uvedbo redne letalske povezave med Mariborom in Londonom, ki bo na voljo od 1. junija 2015.

letalisce-maribor

 

 

Mariborsko letališče Edvarda Rusjana bo Adria Airways z Londonskim letališčem London Southend povezovala 3x tedensko in sicer ob ponedeljkih, torkih in četrtkih zvečer. Prodaja letalskih vozovnic se bo pričela 30.3.2015, najnižja cena za povratno karto z vsemi pristojbinami in taksami pa bo 69€.

Adria Airways bo na letu Maribor – London uporabljala letalo Airbus A319 ali Bombardier CRJ900. Predsednik uprave Adrie Airways, Mark Anžur pa je ob napovedi nove linije povedal, da Adria Airways računa predvsem na potnike iz Maribora, Graza, Ljubljane in Zagreba ter seveda iz Londona.

*Maribor – London Southend
*ponedeljek, torek, četrtek zvečer
*prodaja kart se prične 30.3.2015, linija bo vzpostavljena 1.6.2015
*cena povratne letalske karte od 69€

Letališče London Southend Adriinim potnikom podarja tudi bombonček
V prvih dveh mesecih (junij in julij) letenja na novi povezavi bo vsak potnik ob nakupu letalske vozovnice prejel brezplačno vozovnico za vlak iz letališča Southend do središča Londona.

Vir slike: Aerodrom Maribor

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: