Adria Airways z odlično prodajo kart na liniji Maribor – London, do maja odločitev o podaljšanju v oktober | UPORABNA STRAN

Adria Airways z odlično prodajo kart na liniji Maribor – London, do maja odločitev o podaljšanju v oktober

Adria Airways je 30.3.2015 začela s prodajo letalskih kart za linijo Maribor (MBX) – London Southend (SEN) in prvi podatki kažejo na odlično prodajo in zasedenost linije, ki bo začela obratovati 1.6.2015.

adria-airways-maribor-london

 

 

Iz družbe so sporočili, da je prodaja vozovnic dobra in celo presega začetna pričakovanja. Veliko večino sedežev so prodali v Sloveniji in preko spleta. Od začetka aprila imajo na letališču od ponedeljka do petka med 10.00 in 18.00 odprto tudi prodajno mesto Adrie Airways, tako da je možen tudi osebni nakup letalskih kart. Kot je poročal Večer naj bi v prvih treh dneh kupili približno 2000 kart, številka izpred nekaj dni pa naj bi bila blizu 4000.

Adria Airways bo iz Maribora letela ob ponedeljkih, torkih in četrtkih. Na liniji MBX-SEN (18.20-19.25) in povratkom SEN-MBX (20.10-23.05).

Kako se let iz Maribora razlikuje od tistega iz Ljubljane?
Tista glavna in očitna razlika je v ceni, saj je let iz Maribora nastavljen kot nizkocenovni in se njegova povratna cena prične pri 69€. Tukaj pa se potem zastavlja vprašanje, ali to pomeni, da bo Adria zaračunavala prtljago, izbiro sedežev, fast boarding … Zelo pohvalno je, da je odgovor odklonilen, saj kot so sporočili iz Adrie gre za popolnoma enaka produkta Adria Airways z izjemo nižje cene karte.

Kaj pa v prihodnje?
Iz Adrie Airways so sporočili, da bodo v primeru dobre zasedenosti letov najkasneje v maju sprejeli odločitev o morebitnem podaljšanju v mesecu oktobru.

Adria, ki iz Maribora sicer leti s pozicijskim letom iz Ljubljane pa bo v letošnjem letu iz Maribora opravljala tudi čarterske polete in sicer v Zakinthos in Antalyo. Za leto 2016 pa obstaja verjetnost, da bodo dodali nove destinacije.

Sorodni članki

2x komentirano

  1. […] Kot vse kaže Adria išče nove načine za povečevanje prometa in zasedenosti letal. Takšen video je zagotovo korak v pravo smer. Podobno pa je več kot očitno možno trditi tudi za letalsko povezavo Maribor-London, ki je že pred začetkom obratovanja, lepo zasedena. […]

  2. […] novi liniji Maribor (MBX) – London Southend (SEN), ki so stale 69€. Kot je že bilo omenjeno v tem članku je Adria 30.3.2015 začela s prodajo letalskih kart za novo linijo, ki jo bodo vzpostavili […]

Komentiraj

Anti-Spam: