Adria Airways je danes 24.4.2015 odprla linijo Ljubljana – Berlin, včeraj pa Ljubljana – Stockholm | UPORABNA STRAN

Adria Airways je danes 24.4.2015 odprla linijo Ljubljana – Berlin, včeraj pa Ljubljana – Stockholm

Adria Airways je danes 24.4.2015 ob 11.00 na letu JP128 z letalom Canadair CRJ 900 (S5-AAL) odprla novo letalsko povezavo in sicer z nemško prestolnico Berlin. Včeraj pa so ob 11.20 z istim letalom odprli letalsko povezavo Ljubljana – Stockholm.

adria-airways-berlin

 

 

Adria Airways iz Ljubljane v Berlin
Adria Airways bo Ljubljano povezovala z nemško prestolnico trikrat tedensko in sicer ob ponedeljkih, sredah in petkih. Zmago Skobir, glavni direktor Aerodroma Ljubljana, je pred prvim letom dejal: »Severna Nemčija in Skandinavija sta tržno zanimivi regiji, povpraševanje po neposrednih letih na ta območja pa med potniki zaznavamo že dlje časa. Verjamemo, da bo polnjenje letal Adrie Airways med Ljubljano in Berlinom ter Stockholmom dobro. Adria Airways s tem bogati mrežo poletov iz Ljubljane iz povečuje našo skupno konkurenčnost.«

Mark Anžur, predsednik uprave Adrie Airways pa je dodal, da si Adria v okviru svoje nove strategije prizadeva vzpostaviti več povezav med Slovenijo in evropskimi mesti. Povedal je tudi, da bo Berlin po Frankfurtu in Münchnu tretje nemško mesto, ki bo neposredno povezano s Slovenijo. Nemčija je največji gospodarski partner Slovenije in ključni dejavnik pri razvoju njenega turističnega trga. Adria Airways pričakuje, da bodo te nove povezave v tesnem sodelovanju z Aerodromom Ljubljana in agencijo SPIRIT Slovenija uspešna zgodba.

Adria Airways iz Ljubljane v Stockholm
Adria je povezavo s Stockholmom vzpostavila včeraj in bo v švedsko prestolnico letela ob torkih in četrtkih.

adria-airways-Stockholm

V poletni sezoni 2015 bo Adria Airways iz Ljubljane tako omogočala 21 letov, s 1. junijem pa odpira tudi letalsko povezavo iz Maribora. Seveda bodo it Ljubljane leteli tudi na čarterskih letih in sicer na naslednje destinacije v Grčiji: Heraklion, Solun, Rodos, Kos, Chios, Samos, Santorini, Karpathos, Kefalonia, Zakynthos, Skiathos, Lesbos in Lefkada/Preveza. Leteti bo mogoče tudi v turško Antalyo ter v egiptovska Sharm el Sheikh in Hurghado.

Vir slik: Adria Airways

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: