Adria Airways je že prodala vse karte za 69€ na letu Maribor – London, sedaj se cena prične pri 100€ | UPORABNA STRAN

Adria Airways je že prodala vse karte za 69€ na letu Maribor – London, sedaj se cena prične pri 100€

Adria Airways je že prodala vse najcenejše karte na novi liniji Maribor (MBX) – London Southend (SEN), ki so stale 69€. Kot je že bilo omenjeno v tem članku je Adria 30.3.2015 začela s prodajo letalskih kart za novo linijo, ki jo bodo vzpostavili 1.6.2015.

adria-maribor-london-100

 

 

Prodaja je kot so povedali v Adrii presegla njihova pričakovanja in v manj kot mesecu dni so prodali vse vozovnice z najnižjo ceno. Koliko točno jih je bilo na enem letu ni znano, jih pa je bilo kar nekaj. Tako da so tudi tisti ne najbolj hitri lahko prišli do vozovnice. Najnižja cena vozovnice je sedaj 99.15€ in je trenutno na voljo na 15-ih odhodnih datumih. Število kart s to ceno se giblje med 4 in 9 na let. Naslednja cena je 120€, še višja pa 140€. Karto lahko kupite TUKAJ.

adria-maribor-london-100-odhod

Adria Airways bo na Liniji MBX- SEN kombinirano uporabljala letali Airbus A319 in Bombardier CRJ900. Trenutno pa še vedno velja, da bo letalska povezava obratovala do konca septembra 2015. O tem ali bodo obratovanje podaljšali tudi v oktober se bodo odločili najkasneje v mesecu maju, a kot trenutno kaže je zanimanja dovolj in obstaja velika verjetnost, da bo do podaljšanja prišlo.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: