NT Konferenca 2015 (18-20.5.2015) – 20. Microsoftova NT Konferenca se vrača nazaj v Portorož, v Grand Hotel Bernardin | UPORABNA STRAN

NT Konferenca 2015 (18-20.5.2015) – 20. Microsoftova NT Konferenca se vrača nazaj v Portorož, v Grand Hotel Bernardin

NT Konferenca 2015, ki bo potekala med 18. in 20. majem 2015 bo prav posebna, saj gre že za 20. Microsoftovo NT konferenco. Da bo največja slovenska tehnološka konferenca lahko zaživela v tisti pravi luči, se letos vrača nazaj na njen tradicionalen kraj in to je Portorož, bolj natančno Grand Hotel Bernardin.

nt-konferenca-2015

NT Konferenca 2015 bo potekala tri dni, na njej se bo zvrstilo preko 150 predavateljev, teme pa bodo razvrščene v 10 vsebinskih sklopov:
*SQL SERVER (predavali bodo Dejan Sarka, Milica Medić, Danijel Novak, Tomaž Kaštrun, Jasmin Azemović, Sašo Koren, Niko Neugebauer, Dejan Pervulov in Matija Lah)
*WINDOWS (predavali bodo Mark Minasi, Rajko Lah in Rhonda Layfield)
*VARNOST IN IDENTITETE (predavali bodo Gregor Šuster, Milan Gabor, Paula Januszkiewicz in Peter Zdovc)
*STREŽNIKI IN UPRAVLJANJE (predavali bodo Gregor Šuster, Halis Tabaković, Jure Belas, Mark Minasi, Matjaž Perpar, Matjaž Žnidar, Peter Zdovc, Robert Bergles, Robert Turnšek in Jan Češčut)
*SPLETNI RAZVOJ (predavali bodo Brady Gaster, Mads Kristensen, Mike Mengell in Stuart Leeks)
*RAZVOJNA ORODJA IN ARHITEKTURA (predavali bodo Andrej Pangeršič, Damir Arh, Danijel Malik, Goran Šiška, Toni Petrina, Ognjen Bajić, Ana Roje Ivančić, Vladimir Milev in Voranc Kutnik)
*PRIMERI IZ PRAKSE (predavali bodo strokovnjaki iz podjetja NIL ter Tomaž Čebul)
*RAZVOJ APLIKACIJ (predavali bodo David Božjak, David Karlaš, Jernej Kavka, Mike Mengell, Tomislav Tipurić, Toni Petrina in Vladimir Milev)
*POSLOVNE REŠITVE (predavala bosta Boštjan Golob in Ines Vlahovič)
*PRODUKTIVNOST (predavali bodo Mark Minasi, Rok Sobiech, Sandi Jordan, Scott Schnoll in Tadej Žlak)

nt-konferenca-2015-1

Urnik?
Urnik 20. NT Konference je prav tako že objavljen, najdete ga TUKAJ. Ponedeljek je predkonferenčni dan in na ta dan se bo odvilo 10 predavanj, ki so namenjena IT strokovnjakom ter razvijalcem. V torek je predvidenih 35 predavanj in sredo pa kar 58. Torej skupaj so na seznamu 103 predavanja.

Kaj pa prijave?
Tudi prijave na NT KOnferenco so še mogoče. Prijave so možne tukaj, cena kotizacije pa se giblje med 250€ in 890€.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: