CityCenter Celje tudi z restavracijo McDonald’s – prvo z novim načinom naročanja in prevzema hrane | UPORABNA STRAN

CityCenter Celje tudi z restavracijo McDonald’s – prvo z novim načinom naročanja in prevzema hrane

McDonald’s Slovenija je v marcu 2015 odprl svojo 16. Restavracijo v Sloveniji in drugo v Celju. Restavracija se nahaja v nakupovalnem središču CityCenter Celje in ima 60 sedišč.

mcdonalds-celje5

Restavracija McDonald’s CityCenter Celje je prva restavracija v Sloveniji z novim sistemom prevzemanja in naročanja. Sistem deluje tako, da gost na enem delu naroči želene stvari in jih plača, kot potrdilo prejme račun s številko. Premakne se do »šalterja« za prevzem ali pa sede počaka na svojo številko. Na tak način je lahko v krajšem času postreženih več gostov, s tem pa se dviguje tudi uporabniška izkušnja McDonald’sa.

mcdonalds-celje3

Kdaj bodo tak sistem vpeljali tudi v drugih restavracijah McDonald’s po Sloveni?
Iz družbe so sporočili, da se bo tak sistem vpeljeval v novih restavracijah in tistih, ki bodo prenovljene, saj je potrebno za tak način naročila in prevzema preurediti dobršen del kuhinje.

Še odpiralni časi.
Odpiralni čas restavracije je naravnan na čas delovanja celotnega nakupovalnega centra CityCenter Celje. To pomeni od ponedeljka do petka od 9.00 do 21.00, v soboto od 8.00 do 21.00 in v nedeljo od 9.00 do 15.00.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: